StoryEditorOCM
Društvena mrežarijedak slučaj

Žena je rodila troje djece u deset mjeseci, i ne, nisu trojke! Evo kako je to moguće, sve je objasnila

Piše MOZAIK SD
18. ožujka 2024. - 20:37

Mama Sarita Holland (41) na TikToku je objavila svoju priču o roditeljstvu, koja je iznimno rijetka i posebna - u 10 mjeseci rodila je troje djece, a nisu trojke. Kako je to moguće?

Mama je rodila djevojčicu Stevie, a nekoliko mjeseci kasnije rođeni su jednojajčani blizanci Kip i Bowie. Dječaci su rođeni prerano, u majčinoj utrobi bili su 30 tjedana i pet dana.

"Saznala sam da sam ponovno trudna kada je moja kći imala samo 10 tjedana", rekla je majka novinskoj agenciji Caters. "Onda je bilo ludo saznati da su tamo bile dvije bebe. Zvuči ludo - i bilo je!"

Djeca sada imaju 13 godina, a majka je priznala da joj nije bilo lako dok je bila trudna s blizancima brinuti se za tako malu bebu. “Ali imala sam prilično laganu trudnoću i osjećala sam se prilično dobro nakon toga”, objasnila je.

– Bilo je potpuno ludo i vjerojatno možete zamisliti moj šok. Kako bi sebi osigurala malo prostora, poslala je sinove ranije u školu s kćeri.

Njezina ispovijest na TikToku pogledana je 1,5 milijuna. Mnogi su komentirali da nisu sigurni mogu li biti u njezinoj koži:

"Wow! To je jedna nevjerojatno snažna mama, mogu samo zamisliti koliko je to bilo iscrpljujuće!" - bio je jedan od komentara.

“Ti si stroj, bravo”, napisao je drugi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:47