StoryEditorOCM
Društvena mrežakao kišna godina

Zbog krive tetovaže ‘pukla‘ pred kamerom, pratitelji joj se rugaju: ‘U tetovažu iz snova si uložila 20 dolara...‘

Piše Mozaik SD
17. svibnja 2023. - 07:31

Jedna je influencerica nedavno na TikToku podijelila svoje golemo nezadovoljstvo zbog tetovaže koja je ispala - doslovno naopako. Naime kako kroz suze u svom videu objašnjava Australka Tia, otputovala je na Bali samo da bi se tamo tetovirala, no zbog nepažnje tattoo umjetnika sve je pošlo po zlu, piše Večernji list.

- Dakle došla sam na Bali samo da bih tu napravila novu tetovažu, o čemu već dulje vrijeme sanjam jer se tetovaža ipak ne stavlja svaki dan..., jecajući priča influencerica koja na sebi ima još barem deset tetovaža.

Htjela je, kaže, da joj se na ruku tetovira izraz Angel Energy koji označava da ona ima anđeosku energiju koju može prenijeti drugima, no tattoo umjetnik je pobrkao redoslijed riječi i influencerica je dobila tetovažu Energy Angel.

- Isprintala sam šablonu, stavili su je na moju ruku ali budući da su mi ruke male, morali su napraviti malo manju šablonu, ispričala je za Yahoo. Kad ju je pogledala, sve je bilo kako treba i pretpostavila je da će i rezultat biti dobar.

- Odjednom čujem svog dečka kako govori ‘Pa, zašto piše naopako...?‘, a kad sam vidjela počela sam histerično plakati i pitati tattoo majstora kako to misli popraviti, podijelila je. On ju je, kaže, isprva pokušavao uvjeriti da tetovaža izgleda skroz dobro, čak joj je ponudio i da malo uljepša crtež sa aureolom, no njoj je taj prijedlog bio smiješan. Ipak, s ovim je videom influencerica brzo prikupila više od 2,2 milijuna pregleda.

- Omg dušo, i ja bih plakala da mi se to dogodi, napisala je jedna pratiteljica, no nisu svi bili tako suosjećajni.

- Energy Angel zvuči kao neko energetsko piće, narugala se druga.

- Da, tko provjeri šablonu prije nego stavlja tetovažu... Ipak to nije nešto trajno... i ‘Koliko para, toliko muzike!‘ bili su neki od najčešćih komentara TikTokera na video uplakane Australke.

- To je tako kad u tetovažu iz snova uložiš ‘cijelih‘ 20 dolara..., dodao je jedan pratitelj, komentirajući i kako Bali i nije baš destinacija poznata po tattoo turizmu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 13:35