Društvena mrežaSeksi objave

Zbog golišave predstave 'zaradila': bujna plavuša koja je sinoć upala na teren tijekom finala Lige prvaka možda je prenoćila u pritvoru, ali nešto je i dobila...

Piše J. V.

Iako su se brojni influenceri svojski trudili i u više navrata objasniti običnome puku na koji način točno zarađuju od svoje aktivnosti na društvenim mrežama, mnogima još uvijek nije sasvim jasno kako stvari funkcioniraju u svijetu Instagrama.

No jedno je "čisto" i onima koji nisu najpažljivije pratili na satu - broj pratitelja usko je vezan uz zaradu, a suradnje s brendovima i plaćene reklame dolaze upravo s količinom popularnosti na mreži. Ako se voditi time, jedna je "instagramuša" svojom golišavom priredbom usred finala Lige prvaka, itekako profitirala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did I distract #8 a little too much?

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Polugola navijačica upala na teren u finalu Lige prvaka: riječ je o djevojci poznatog YouTubera koji je skakao po automobilu Ive Sanadera

Ruskinja Kinsey Wolanski, koja je iznenadila zaštitare tijekom utakmice Liverpoola i Tottenhama u Madridu možda je prenoćila u pritvoru, ali danas njen Instagram profil umjesto 300tinjak tisuća pratitelja broji preko dva milijuna. Iako je sama izjavila, a bilo je to očito i iz javnog spominjanja dečka, YouTubera Vitalyja Zdorovetskiya, da želi promovirati upravo njega, pratitelji su se samo "nakačili" na profil ove bujne plavuše, inače modela kupaćih kostima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My goal is to build a life I don’t need a vacation from ❤️

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me mentally preparing for all your saggy boob comments ? love you all ❤️

A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

Ako vam to nije bilo jasno iz provokativnog kupaćeg kostima kojim je počestila ekipu na stadionu, Kinsey Sue, kako se zove na Instagramu, niije strano objavljivanje istih takvih fotografija. Model i dežurna zafrkantica, baš kao i njen dečko/ zaručnik Vitalyj, voli raditi probleme i uzdrmati tu i tamo javnost svojim djelovanjima.

On je, primjerice, poznat kao skakač po automobilima visokih dužnosnika (u Hrvatskoj je taj spektakl priredio Ivi Sanaderu), a nije mu strano ni upadanje na terene, piše Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That’s my FUCKING GIRLFRIEND ? @kinsey_sue #vitalyuncensored

A post shared by Vitaly (@vitalyzdtv) on

Na društvenim mrežama par se dobacuje izjavama u skladu s njihovim smislom za humor, no "uletjela" je sinoć i jedna romantična. Raznježen valjda što i njegova djevojka nastavlja posao, na njenu kratku "uspjeli smo" poruku na Twitteru, Vitalyj je Kinsey poručio:

"Jedva te čekam oženiti!". Čini se da je sve što mu je trebalo za odluku viralni uspjeh.

#LIGA PRVAKA#KINSEY WOLANSKI#VITALYJ ZDOROVETSKIY