StoryEditor
Društvena mreža‘PARTNERI U ZLOČINU‘

Zanosna Hrvatica izazvala pomutnju, svi su uvjereni da ‘petlja s Neymarom‘, pogledajte što je poručila uz njihovu zajedničku fotografiju

Piše L.L.
12. veljače 2020. - 10:35

Prelijepa manekenka hrvatskih korijena rođena u Kaliforniji, Natalia Barulich, našla se u središtu pažnje svjetskih medija.

Nakon njezine objave u instastoryju, ljepotica koju predstavljaju kao supermodel za kupaće kostime i "kćer uglednog zagrebačkog biznismena" izazvala je novu buru reakcija, pratitelji ove sapunice sve su uvjereniji kako između Natalije i slavnog nogometaša Neymara definitivno - "ima nešto".

Uz zajedničku fotografiju na Instagramu, Natalia je, naime, navela:

"Svi znaju koliko si veličanstveno talentiran, ali kad bi samo mogli znati koliko si stvaran i prekrasan u srcu. Imaš svu moju odanost i poštovanje, bejbe".

image
Instagram

Premda neki izvori tvrde i kako je Natalija bila posebna uzvanica Neymarove rođendanske proslave u Parizu, 2. veljače, fotografije agencije AFP to nisu potvrdile.

Nataliju i Neymara mediji su počeli povezivati kad je pukla njezina romansa s proslavljenim pjevačem Malumom, zbog kojih su preko društvenih mreža njegovi obožavatelji i Neymarovi navijači vodili žestoke verbalne ratove.

Tabloidi su se tada raspisali da je Natalia varala pjevača s nogometašem, što je ona oštro demantirala. U intervjuu za Al Rojo Vivo ispričala je kako je Neymar njezin drag prijatelj.

Ipak, Neymar i ljepotica hrvatskog podrijetla na Instagramu su jedno drugog nazvali partnerima u zločinu, pa su brojni i dalje uvjereni da tu definitivno "stvari nisu čiste".

"Neymar i Natalia Barulich upoznali su se na zabavi koju je organizirao Brazilac i na kojoj je nastupao Maluma. Ona je ondje stigla kao njegova djevojka. Ostala je s Neymarom u kontaktu" - o navodnoj romansi ljepotice hrvatskog podrijetla piše i Republic iz Mumbaija.

Španjolsko izdanje magazina "People" u jednom od tekstova o Nataliji je napisao:

"Rođena je u Los Angelesu prije 28 godina, hrvatskog je i kubanskog podrijetla, balet je počela učiti sa samo pet godina. Uživala je u bogatom djetinjstvu kao kći uglednog zagrebačkog biznismena, koji je u SAD emigrirao 70-ih godina prošlog stoljeća", stoji u tekstu.

Natalia ovih dana boravi u Abu Dhabiju, gdje snima modni editorijal i zabavlja se s društvom. Krasila je naslovnice Maxima, Esquirea i L’Officiela, a povremeno radi i kao DJ-ica.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. siječanj 2021 04:12