StoryEditor
Društvena mrežaOPORAVAK S FAMILIJOM

Vrsaljko fotografijom sa suprugom izazvao ludilo na Instagramu: lijepa Zadranka svojom samozatajnošću još više potpiruje znatiželju javnosti

Piše M.K.
11. ožujka 2019. - 22:21
vrsaljko00

Nikad u životu sve nije crno ili bijelo. Koliko god je nezgodna i neugodna ozljeda Šimu Vrsaljka dovela do operacije lijevog koljena i pauze od uzbuđenja na nogometnom terenu, toliko je ipak dobio uvijek željenu priliku da više uživa sa svojim 7-mjesečnim sinom Brunom i suprugom Mateom.

Kad je njegova srednjoškolska ljubav u lipnju prošle godine u zagrebačkoj klinici na svijet donijela njihovo dijete, Vrsaljko je bio na pripremama za Svjetsko prvenstvo u Rijeci. Uz Dalićevo dopuštenje "picao" je treninge da bi pojurio ususret svojoj maloj obitelji.

Matea i Šime Vrsaljko u siječnju su krstili sinčića, a objavama na društvenim mrežama inače (na žalost svojih obožavateljica) ne osobito skloni reprezentativac, razotkriva koliko uživa sa svojom obitelji i da upravo prolazi posebno nježno razdoblje.

Objavu fotografije sa suprugom na Instagramu komentiralo je gotovo pet stotina pratitelja, komplimentirajući naočitom paru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Zadranka Matea Vrsaljko, djevojačkog prezimena Kedžo, uvijek potpiruje znatiželju javnosti i stoga što nije jedna od onih supruga nogometaša koje se vole eksponirati i koje su vrlo aktivne na društvenim mrežama.

Samozatajnost je njezino obilježje, zbog čega je svi promatraju s još više zanimanja.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 03:03