StoryEditorOCM
Društvena mreža‘ZAŠTO BI MI BILI KULTURNI‘

Vozača dočekala prijetnja pod brisačem: ‘Ako sutra zateknem vaš auto ovako parkiran izdrapaću vam ga čavlom!‘; Na društvenim mrežama podijeljene reakcije, neki i ne vide u čemu je problem

Piše M.P.
29. prosinca 2021. - 21:30

Na Facebook stranici 'Parkiram kao idiot' objavljena je fotografija iz Zagreba koja prikazuje nepropisno parkiran automobil i rukom ispisanu prijetnju s današnjim datumom koju je netko od prolaznika ubacio pod brisač.

"Ako sutra zateknem vaš auto ovako 'parkiran' izdrapaću vam ga čavlom. Kad ste vi nekulturni zašto bi mi ostali bili kulturni", ispisano je crnim flomasterom.

Dok su neki od pratitelja stranice podržali reakciju bijesnoga građanina, drugi su mu poručili da nema pravo oštećivati tuđu imovinu.

"Puna podrška, neka se nauči pameti!", "Zapravo je naišao/la na jako kulturnu i strpljivu osobu koja mu/joj je dala sanšu da se makne i jasno dala do znanja o sljedećim koracima…", smatraju neki.

"Za drapanje čavlom po autu spreman si leć' pod taj isti auto u naletu", napisao je jedan od korisnika.

"Lakše pauka pozvati da dignu auto, nego uništavati tuđu imovinu. Baš me zanima kako bi se osoba koja je napisala poruku osjećala da dobije istom mjerom", napisao je netko.

Neki 'komentatori' na fotografiji ne prepoznaju problem koji je izazvao burnu reakciju.

"Zelena površina nije, rinzol nije, zabrane parkiranje nema... - zamislila se nad slikom jedna korisnica. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 08:41