StoryEditorOCM
Društvena mrežaDALMACIJA U NJENOM SRCU

Vlatka Pokos skroz ‘prominila bandiru‘, pohvalila se da je postala počasna članica Torcide Slatine: Samo da se zna, ja sam po očevoj strani Dalmatinka, Vlajina iz okolice Sinja, Vuković...

Piše Mozaik SD
9. lipnja 2022. - 22:56

"Dalmacija i moje Čiovo i Slatine su čista ljubav i guštanje od ranog jutra! Postala sam počasna članica Torcide Slatine!!! Hvala mojim prijateljima na predivnom tretmanu!!! Neopisivom!❤️❤️❤️

I samo da se zna, ja sam po očevoj strani Dalmatinka, Vlajina iz okolice Sinja (Vuković) i Dalmatinka u srcu i duši!" - napisala je strastveno Vlatka Pokos na Instagramu, te objavila fotografiju s muškom ekipom, koja ju je počastila statusom koji joj, očito, puno znači.

Objava je "utržila" veliki broj lajkova i oduševljenih komentara: "I lipa, ka sve Dalmatinke", "Bravo Vlatkice kraljice ❤️❤️❤️???", "Najlipše su žene iz sinjske krajine❤️(ja samo jednom četvrtinom, da ne bi bilo hvalite me usta moja, ali su nekako stamene, jakog karaktera i jako lijepe) ?", "HŽV ❤️?", "Kraljica Torcide ?????", "Bravo carice. Hajduk živi vječno?", "Veliki pozdrav od radnice iz Kalafatića.. Bilo je to prije 3god i bilo mi je zadovoljstvo sa Vama malo ćakulat"...

Vlatka je i u ranijim objavama apostrofirala svoju opčinjenost Dalmacijom i Dalmatincima, toliko da su se neki s razlogom pitali stoji li iza svega toga neki - važan Dalmatinac?

"Nisam dugo bila u Hrvatskoj i nekako mislim da su me ljudi zaboravili ili da mlađi ne znaju tko sam, ali ne, nisu! I hvala im na tome. Ja sve ljude volim, ali posebno moje Dalmatince i oni to znaju. I nigdje nisam toliko sretna kao u Dalmaciji. Nigdje na cijelom ovome svijetu! Najviše volim kad kažu 'naša Vlatka'" - poručila je u svibnju.

Na Čiovu je, pisao je rtl.hr, svojedobno imala i romantičnu vezu s tamošnjim ugostiteljem, pa ne čudi što je za taj kraj vežu lijepe uspomene.

O Pokos se dosta pisalo unatrag par mjeseci kad je među prvima ispala iz showa "Ples sa zvijezdama", pa se naveliko secirao njezin komentar upućen Maji Šuput da će joj "ukrasti posao", no između Pokos i Šuput, čini se, stvari dobro stoje i sve je bilo i ostalo na razini efektne medijske zezancije.

Štoviše, Pokos se ovih dana družila i slikavala i sa Majinim suprugom, Nenadom Tatarinovim.

Pozirala je rado s još jednom slavnom Dalmatinkom, kultnom splitskom misicom Anom Sasso.

Prije četiri dana oduševila je fotografijom iz mlađih dana.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2022 22:04