StoryEditorOCM
Društvena mrežabivša voditeljica

Vlatka Pokos se prisjetila burne prošlosti s Josipom Radeljakom Dikanom: ‘Bila su to teška vremena...‘

Piše Scena SD
16. kolovoza 2024. - 19:23

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (54) u središtu je pažnje javnosti nakon što je prošlog tjedna potvrdila prekid ljubavne veze s bivšim ragbijašem Većeslavom Holjevcem (45), piše net.hr.

Otkako je slobodna, ima više vremena za sebe, zbog čega je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a sada je iznenadila novom objavom u kojoj se prisjetila svoje bivše ljubavi, ali ne Holjevca, već turbulentnog perioda svog života koji je proživjela s Josipom Radeljakom Dikanom.

"Tako je to bilo, sad već daleke 2007.", napisala je u opisu videa, uz koji je dodala i heštegove "teška vremena" i "Općinski sud Zagreb".

Vlatka i Dikan vjenčali su se u siječnju 2006. godine na pješčanoj plaži karipskog otočja Turks i Caicos, a ubrzo nakon što su svoju, kako su tada vjerovali, vanserijsku ljubav okrunili brakom, Vlatki nije dugo trebalo da adresu stanovanja zamijeni luksuznom rezidencijom na Cvjetnom trgu. Ipak, bračna idila potrajala je svega godinu i pet mjeseci, a njihov je razvod u tom trenutku bio goruća tema popraćena brojnim insinuacijama i nagađanjima.

Dikan je svoju bivšu suprugu optužio da ga je varala s drugim muškarcima, zbog čega ju je izbacio iz stana, odjevenu isključivo u traperice i majicu. Iduće jutro, Vlatka se u njegov stan vratila kako bi uzela svoje stvari, no ključ stana u centru Zagreba više nije odgovarao bravi.

U narednim mjesecima bivši su se supružnici sastajali po sudovima, gdje su se sporili oko predmeta koje je Vlatka zahtijevala natrag, a Dikan joj ih, prema njezinim tvrdnjama, nije htio vratiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 02:54