Društvena mrežaUtakmica života

Vjenčanje mladenaca iz BiH okrunjeno najluđom pozivnicom ikad: mlada navija za Dinamo, mladoženja za Hajduk, pogledajte što su poslali uzvanicima

Piše L. L.

Organizacija vjenčanja zna biti stresna, ali mnogo je manje neugodna ako proslavu oko jednog od važnijih dana u životu planirate zajedno s osobom koju smatrate "srodnom dušom". To znači da se uvažavate bez obzira na razlike, da nema svađa oko sitnica, a jedno od vas uvijek na prvo mjesnto stavlja drugoga i obrnuto.

Otprilike. Naravno da do pokoje svađice može doći, ali to ne znači da ste "rivali". Osim u ovom, šaljivom slučaju koji je završio i na društvnim mrežama.

Mladenci Stefan i Nela uspjeli su, naime, prijeći preko razlike koja bi za mnoge označila i razlog za prekid. Stefan je gorljivi navijač Hajduka, a Nela Dinama, no ljubav je bila jača. No ono što je privuklo pažnju svakako je njihova originalna pozivnica.

Napravljena u obliku ulaznice za derbi Hajduka i Dinama, ne sumnjamo da je mnoge iznenadila. Nela i Stefan vjnčali su se u Lepenici u općini Kiseljak u Bosni i Hercgovini, a njihovom se pozivnicom pohvalio njihov bend.

"Ponosni što smo svirali ovako kreativnim mladencima.

Za svoj najvažniji dan u životu mnogi mladenci brinu se o brojnim stvarima i do najsitnijih detalja. Jedna od njih je svakako i svadbena pozivnica za koju mladenci žele da bude posebna i jedinstvena.

Tako su mladenci Nela i Stefan koji su se vjenčali u Lepenici imali uistinu zanimljivu i orginalnu svadbenu pozivnicu.

Ista je napravljena u obliku ulaznice za nogometnu utakmicu Dinama i Hajduka, budući da je Nela navijačica Dinama, a Stefan splitskih bilih. Čestitke mladencima i sretno im u njihovoj utakmici života!", piše bend koji je zabavljao uzvanike na ovom vjenčanju "nespojivih" mladenaca.

#MLADENCI#POZIVNICA