StoryEditorOCM

Video žene koja se šminka dok rađa postao je viralan, pogledalo ga je više od sedam milijuna osoba

Piše MOZAIK SD
24. srpnja 2024. - 17:21

Kada se govori o porodu svima je pred očima slika rodilje koja vrišti, plače, znoji se i povremeno povraća. Mnogim ženama je posljednje o čemu razmišljaju izgleda li njihova šminka dobro.

Ipak, jedna je žena koja se spremala roditi (već je bila otvorena 10 cm!) odvojila vrijeme da se našminka.

TikTok video Kylene Suttner kako mirno nanosi šminku dok se sprema za guranje postao je viralan s više od sedam milijuna pregleda.

@kylensuttner

anyone else get SO nauseous right before pushing????

♬ original sound - Kylen Suttner

U videu s naslovom: "Ima li još netko toliko mučninu neposredno prije guranja?", pokazuje svojim pratiteljima kako nanosi šminku.

Dok se šminka, dijeli točno kako se osjeća i kaže da je vrijeme za porod.

Dok je većina gledatelja podijelila svoja iskustva s mučninom neposredno prije poroda, drugi su komentirali njezino šminkanje.

"Posljednje što sam imala na umu bilo je šminkanje, zapravo sam skinula svoju prije odlaska u bolnicu", komentirala je jedna TikTokerica.

Druga je rekla: "Nisam mogla zamisliti ništa gore od šminke na licu u porođajnoj noćnoj mori."

"Konturiranje tijekom poroda je nemoguće, ali voljela bih da jesam jer je moja prva slika s kćeri ružna", rekla je treća.

Kylene je dobila i pohvalu: "Tako nevjerojatno, podržavam ovo, mislim da ćeš se osjećati opušteno i sretno dok prolaziš kroz bol i to ovisi o svakoj osobi! Ti si prekrasna mama."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 21:13