StoryEditorOCM

Ulice većine europskih metropola bile su zakrčene zbog dolaska YouTube zvijezde, mnogi se pitaju stiže li u Lijepu našu?

Piše MOZAIK SD
17. srpnja 2024. - 20:05

U Beču je u utorak popodne bilo izvanredno stanje kada se u gradu iznenada pojavila YouTube zvijezda IShowSpeed. Učinio je to kako bi okupio sljedbenike, a usput je pojeo kebab i napravio nekoliko krugova u Wurstelprateru. Uvijek u pratnji nebrojenih obožavatelja koji su ga pratili skuterima, mopedima i biciklima.

image

Youtuber IShowSpeed

Glyn Kirk/Afp

IShowSpeed ima preko 25 milijuna pratitelja na YouTubeu, prava je superzvijezda na sceni i na TikToku. Njegov zaštitni znak je  kult obožavatelja Cristiana Ronalda i stalno histerično vrištanje. Ovaj 19-godišnji Amerikanac odavno je postao milijunaš.

Nedavno je bio u Norveškoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Italiji, Grčkoj, Poljskoj, Švicarskoj, Sloveniji, Belgiji, Švedskoj, Portugalu, Albaniji i policija je bila iznenađena koliki je broj njegovih sljedbenika izišao na ulice i potpuno paralizirao ulice gradova. Sada se desilo isto: IShowSpeed, pravim imenom Darren Jason Watkins Jr, oduševio je obožavatelje u Beču koji su vrištali njegovo ime.

Doveo je jednog dječaka koji je nosio nogometnu majicu (s likom Cristiana Ronalda). Kupio je majicu od njega i zauzvrat djetetu dao 100 eura, a zajedno su napravili i selfie.

image

Youtuber IShowSpeed

Franck Fife/Afp

Zbog mnogobrojnih obožavatelja morala je intervenirati i policija koja ga je pratila sa šest službenih automobila.

Za sada se ne zna hoće li IShowSpeed stići i kod nas, a njegov dolazak bi zasigurno bio odlična promocija Hrvatske na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 14:19