Društvena mrežazemlja kreativnosti

U Dubrovniku počinje velika prodajna izložba hrvatskog dizajna

Piše PSD.
30. lipanj 2014. - 13:30
U Dubrovniku, gradu koji je dio UNESCO-ova popisa svjetske baštine, ovog će ljeta posjetitelji moći posjetiti izložbu talentiranih hrvatskih produkt dizajnera koja će ponuditi i prodajni dio.

MasterCard u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom te pod pokroviteljtsvom Grada Dubrovnika predstavlja prodajnu izložbu originalnih proizvoda koji će pokazati zašto je Hrvatska, između ostalog, i zemlja kreativnosti.Sve izložene proizvode kreirali su hrvatski dizajneri, a proizvedeni su u Hrvatskoj te ilustriraju uspon hrvatskog dizajna koji se dogodio tijekom posljednjih godina. 

Prodajna izložba održat će se od 4. srpnja do 24. kolovoza u fantastičnom prostoru stare zvonare Luža U Dubrovniku, sagrađene davne 1463., gdje će posjetitelji moći doživjeti svijet hrvatskog dizajna, pronaći idealni ljetni suvenir i ponijeti svojim domovima posebnu uspomenu.U prodajnoj će izložbi između ostalih sudjelovati hrvatski brendovi Kvadra, Element, Startas, Sheriff & Cherry, Adrian, I-GLE i dr., te brojna renomirana imena hrvatskog dizajna, kao npr. Numen, Grupa, Manufakturist, Filip Gordon Frank, Sanja Rotter, Marko Pavlović, Maja Mesić, Ruđer Novak Mikulić i Marija Ružić, Oaza, Ksenija Jurinec i drugi.


#DIZAJN#PRODUKTDIZAJN