StoryEditorOCM
Društvena mrežaŠOK I NEVJERICA

Trudnica: ‘Sumnjala sam da me muž vara, a kad sam našla poruke i saznala tko mu je ljubavnica, jedva sam preživjela!‘

Piše Mozaik SD
9. veljače 2024. - 14:52

Trudnica je ostala šokirana nakon što je otkrila da ju suprug vara, no najgore od svega je što se ispostavilo da je njegova ljubavnica - njezina majka, piše The Mirror.

Žena je, naime, naišla na eksplicitne poruke koje su mobitelom razmjenjivali njezin muž (30) i njezina majka (52).

Nesretna žena otkrila je na Redditu:

"Saznala sam da moj suprug ima intimne odnose s mojom majkom. Iskreno, ne znam kako bih reagirala. U četvrtom sam mjesecu trudnoće i pokušavam se ne stresirati, jer prvenstveno mislim na moju bebu."

image
/Shutterstock

Žena je ispričala kako je sumnjala da joj je muž nevjeran, ali da ni u najgoroj noćnoj mori nije mogla zamisliti da će "druga žena" biti njezina majka. Prisjetila se kako se razveselio kad je saznao da je trudna i obasipao je nježnošću. Ali njegovo se ponašanje drastično promijenilo.

"Dva tjedna nakon što sam objavila trudnoću, prestao me grliti i ljubiti kao prije", otkrila je.

Pronašla poruke, snimke i fotografije

"Prestao je jesti sa mnom nakon posla, rekao bi da je već jeo neku brzu hranu ili tako nešto. Shvatila sam i koliko bi često slikavao zajedno mene i moju mamu. Saznala sam prije tri dana. Pregledala sam mu telefon dok se tuširao i pronašla poruke, video i fotografije", ispovijedila je nesretna žena.

"Muka mi je kad se sjetim što sam vidjela. Bile su to slike moje mame u donjem rublju, a on joj je odgovarao sličnim fotografijama", rekla je.

image
Ilustracija/ Shutterstock

No, trudnicu je najviše povrijedila poruka koju je njezina majka poslala njenom mužu, u kojemu mu priznaje duboku ljubav i poručuje da će njezina kći morati prihvatiti da su oni stvoreni jedno za drugo.

"Rekao je da bi možda trebali prestati jer me nije želio povrijediti, ali moja je majka rekla da neću biti povrijeđena sve dok to drže u tajnosti. Ono što me najviše razljutilo je poruka koju ću ovdje citirati da svatko tko ovo čita shvati koliko je njihova afera ozbiljna", rekla je trudnica.

Pisalo je: "Jako te volim. Više nego što misliš. Pomogao si mi kad je moj voljeni suprug preminuo. Znam da ti je teško čuvati ovakvu tajnu, a i meni je. Volim svoju kćer svim srcem, ali na kraju će morati prihvatiti da smo u ljubavi i da naša srca žele jedno drugo. Mislila sam da me nitko nikada neće voljeti, jer sam bila starija, ali ti si mi pokazao kako da volim sebe i učinio da se ponovno osjećam mladom".

Trudnica je šokirala podatkom da joj je otac umro prije pet godina, što znači da su njezin suprug i mama već dugo bili u vezi.

"Shrvana sam, sad znam da je bio s njom i imao odnose kad se ne bi vratio kući do jedan ujutro zbog "posla i plaćenih prekovremenih‘‘ - rekla je nesretna žena.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:16