StoryEditorOCM

Trebao je to biti najsretniji dan jednog mladoženje, a na kraju se naljutio i izbacio kuma na pola vjenčanja

Piše MOZAIK SD
18. srpnja 2024. - 22:24

Vjenčanje 30-godišnjaka doživjelo je neočekivani zaokret kada je njegov kum oteo svu pažnju iznenadnom prosidbom svoje 25-godišnje djevojke, zbog čega ga je mladoženja udaljio s vjenčanja.

Priča o incidentu podijeljena je na Redditu i prikupila je više od 11.000 glasova i komentara podrške, što je potaknulo rasprave oko bontona vjenčanja i osobnih granica.

"Moje vjenčanje trebalo je biti najsretniji dan u mom životu", napisao je mladoženja. "Moja supruga i ja mjesecima smo planirali svaki detalj i ispalo je savršeno - gotovo."

image
Shutterstock

Pomno planirana proslava doživjela je oštar zaokret kada je mladoženjin kum  zaprosio svoju djevojku, skrećući pozornost s mladenaca.

"Sve je išlo glatko do govora", rekao je mladoženja. "Ustao je da održi govor kuma. Isprva je bio pun uobičajenih šala i iskrenih priča. Ali onda, niotkuda, okrenuo se prema svojoj djevojci i počeo pričati o njihovoj vezi. Prije nego što sam se snašao, bio je na koljenu, zaprosio ju je usred mog prijema!"

Mladoženja je opisao kako je soba utihnula dok je kum zaprosio djevojku, a djevojka prihvatila, što je dovelo do ovacija i pljeska gostiju. On i njegova nevjesta osjećali su se zasjenjeno na svoj poseban dan.

"Mogao sam osjetiti kako ruka moje žene sve čvršće i čvršće stišće moju", istaknuo je. "Umjesto da slave naš brak, svi su sada bili usredotočeni na kuma i njegovu zaručnicu."

Nakon početnog šoka, mladoženja se suočio sa svojim kumom, izražavajući svoj bijes i razočaranje.

"Rekao sam mu da je pretjerao", piše mladoženja. "Rekao je da misli da će to biti veliko iznenađenje i pretpostavio da ću biti sretan zbog njega".

image
Shutterstock

"Rekao sam mu da je sebičan i bezobziran, i na kraju sam ga izbacio s proslave."

Odlučna akcija mladoženje izazvala je različite reakcije.

"Neki od naših zajedničkih prijatelja kažu da sam pretjerao i da sam trebao sve zaboraviti zbog našeg prijateljstva", dodao je. Mladenka je u potpunosti podržala njegovu odluku.

Na Redditu su korisnici velikom većinom podržali mladoženju, kritizirajući kuma zbog nedostatka razumijevanja.

"Ako je mislio da ćeš biti sretan, zašto mu nije imao dvije sekunde prije da to raščisti s tobom? Ne prosi se na tuđim vjenčanjima", rekao je jedan korisnik, somethingstrange87.

Drugi korisnik, tryintobgood, dodao je: "Oh, znao je da je to neprikladno, zato to nije najavio."

Treći korisnik, branchbarkleaf, podijelio je: "Koji vrag?!  To je bio tvoj poseban dan i on ti ga je ukrao!"

"Na vjenčanju moje rođakinje, kum njezinog novog muža zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku i bilo je u redu... Jer je kum pitao hoće li biti u redu jer je cijela njihova obitelj, uključujući i njihovog smrtno bolesnog djeda, bila prisutna", napisao je Catfish1960, te dodao: "Također je čekao dok se ne završe govori i večera bude poslužena. Bilo je divno. Ali da je mladoženja rekao ne, ne bi to napravio."

image
Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 14:51