StoryEditorOCM

Tiktoker premazao cijeli automobil Nutellom, pratitelji zgroženi: ‘Ti namazao auto, a ja ne mogu paštetu na kruh...‘; Mnogi su ga pitali zašto je to napravio, evo što im je odgovorio

Piše Mozaik SD
18. kolovoza 2022. - 21:16

U posljednje vrijeme zanimanje "influencer" sve je više u modi, a kako bi sakupili klikove mnogi se odlučuju na, u najmanju ruku, neobične poteze.  

Tiktoker iz Travnika Sermed Maktouf očito je imao viška slobodnog vremena kad je odlučio automobil premazati Nutellom. Besposlen um đavolja je radionica, zna se...

"Moj omiljeni automobil? Nutella automobil", govori Sermed u videu.

On je ranije priznao da je spreman učiniti mnogo toga za popularnost pa je nedavno objavio da će skočiti s jednog mosta ako skupi dovoljan broj pratitelja.

Gledatelji uglavnom nisu oduševljeni Maktoufovim čokoladnim eksperimentom, a mnogi mu zamjeraju što novac baca na nešto tako beskorisno.

"Ti namazao cijelo auto, a ja ne mogu paštetu na kruh", "I sad netko nema, a on ovo radi", samo su neki od komentara u tom tonu.

Drugi su se pak zapitali koji je smisao.

"I, šta si sad postigao", "Zašto, samo zašto", "Brate, zašto", pisali su korisnici.

Sermed je na to pitanje kasnije ponudio odgovor.

"Slatko nije zdravo, treba jesti voće, povrće i zdrave stvari. Želio sam poslati skrivenu poruku djeci, i mislim da sam uspio. Jer bolje je baciti slatko, nego ga jesti", rekao je, između ostalog.

Kaže i da je htio provjeriti koliko će ga ljudi lako osuditi, a ovim je neobičnim djelom zabavio i djecu koja su se oko njega okupila. 

Kasnije je, međutim, objavio video s filterom zbog kojeg djeluje uplakano, u kojem izjavljuje da nije on premazao automobil, kako bi se našalio na vlastiti račun: "Ja bi to, ljudi, uvijek pojeo, kao što možete vidjeti. Ako mi ne vjerujete, bar me bolje pogledajte!", rekao je on, spuštajući kameru mobitela kako bi uhvatila i njegov trbuh.

Na kraju je prokomentirao činjenicu da su mnogi mediji prenijeli njegov video te zaključio: "I loša reklama je dobra reklama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 05:04