StoryEditorOCM
Društvena mrežaSHRVAN BRIGOM

Thompson preko Facebooka pozvao ljude da mole za njegovog teško bolesnog sina Antu, pater Mijo objasnio što i kako treba moliti, preporuča se i post

Piše Mozaik SD
25. srpnja 2022. - 17:16

Marko Perković Thompson, popularni glazbenik koji posljednjih tjedana proživljava najteže dane u svom životu, nakon što se liječnici bore za život njegovog sina, na svom profilu na Facebooku podijelio je poziv na molitvu za Antu Mihaela Perkovića.

Budući da u pozivu stoji "Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona", očito ga je formirao netko drugi, a glazbenik samo podijelio na svom profilu.

Sadržaj poziva prenosimo u cijelosti:

"Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perkovića, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang.

"Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!" (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj.

Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. "Mnogo može žarka molitva pravednikova" (Jak S,16),uči nas sv. Jakov apostol.

Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!

Molitva za ozdravljenje

Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja,T ješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela.

Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu,a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.

(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može).

(p. Mijo Nikić)".

Ne treba dvojiti da će na ovaj poziv mnogi odgovoriti, budući su objavu odmah ispratili brojni komentari podrške poput: "Bože dobri, podari ozdravljenje našem bratu i prijatelju Anti, molim te! Daj Isuse roditeljima, braći i rodbini snage i nade. Usliši Isuse njihove molitve i sve naše, da Ante bude bolje. Hvala ti i slava Isuse", "Bože dragi usliši molitve naše, da pomognu u ozdravljenju Ante Mihaela Perkovića, skrušeno te molimo. Voljeni naš Isuse dragi budi nam svima na pomoći. Amen", "Molim te dragi bože usliši molitve naše, pomogni u ozdravljenju ovog dečka, tvoja moć je velika, i u tebe se uzdamo", "Bože pomozi da naše molitve budu na pomoć potrebnima...". 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2023 07:38