StoryEditorOCM
Društvena mrežaNEREALAN USPJEH

Svjetski sportaši poludjeli su za njima; sestre Pellegrini mamac su za milijardere, ali ne mogu ih tek tako imati!

Piše MOZAIK SD
9. siječnja 2024. - 16:02

Emily Pellegrini proglašena je najzgodnijom "mačkom" otkad se pojavila na Instagramu. Kao takva zaludila je mnoge muškarce, bogataše, sportaše. Nude joj spojeve, putovanja, ljubavne veze...

Djevojka raskošnih oblina, uskog struka, duge smeđe kose i neodoljivog osmijeha pravi je mamac za nogometaše, MMA borce i milijardere koji joj šalju razne ponude za provode u hotelima s 5 plus zvjezdica, obećavaju nakit i luksuzne automobile.

Štoviše, ima i ništa manje zavodljivu sestru Fionu, a zajedno su privukle 220.000 pratitelja u nekoliko tjedana, objavljujući fotografije u oskudnom rublju i opisujući detalje svojih glamuroznih putovanja u Italiju, Španjolsku i Francusku.

Emily je svoje izazovne fotografije "prenijela" i na drugu platformu - Fanvue, konkurenciju OnlyFansa - gdje je navodno zaradila blizu 90.000 funti u samo šest tjedana.

Sestre manekenke očito su na putu uspjeha s njihovim tisućama pratitelja koji su iz dana u dan još brojniji, ali postoji samo jedan problem: one ne postoje.

Emily Pellegrini model je generiran umjetnom inteligencijom. Njezine vrlo realistične video snimke i fotografije kreirala je umjetna inteligencija.

- Pitao sam Chat GPT kako izgleda djevojka iz snova prosječnog muškarca i pisalo je smeđa kosa, duge noge, pa sam je napravio točno onako kako piše - rekao je njezin kreator za Daily Mail.

- Cilj je bio učiniti je simpatičnom i vrlo privlačnom. Htio sam da bude što stvarnija. Vrlo je zanimljivo kako je muškarci izravno kontaktiraju. Preko Instagrama dobiva poruke od stvarno poznatih ljudi, poput nogometaša, milijardera, MMA boraca i tenisača. Misle da je prava. Pozivaju je u Dubai da s njima provede praznike...

U jednom sam trenutku pomislio: "Što se j... događa?! Jedan njemački nogometaš je tražio njezin broj i pitao kako to da tako lijepa dama nema momka!

Inspiriran zavidnom uspjehom Emily Pellegrini, njezin je kreator stvorio i njezinu sestru Fionu koja sama već ima preko 30.000 pratitelja na Instagramu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 18:00