StoryEditorOCM

Što sve ljudima neće pasti na pamet! Influencerica željela napraviti kruh, ali je izabrala pogrešno mjesto za to

Piše MOZAIK SD
29. kolovoza 2024. - 08:31

Video koji se širi ovih dana iznenadio je sve: influencerica Maria Baradell iskoristila je trajanje leta za - pravljenje kruha! Ali mnogima se nije svidjela njezina ideja.

Video je objavljen na Instagramu i već je pregledan više od milijun puta. Na videu se može vidjeti kako influencerica miješa sastojke u zdjeli kako bi se oblikovalo tijesto. Objašnjava da je htjela iznenaditi svoju sestru svježom štrucom kruha kad sleti u Španjolsku.

U komentarima su joj pratitelji izrazili zabrinutost zbog potencijalnih alergija i higijenskih problema koje mogu imati ostale osobe u avionu. Jedan je korisnik napisao: "Ovo je bezobzirno prema svim ljudima u avionu koji imaju alergiju na pšenicu ili gluten."

U međuvremenu je Maria deaktivirala komentaranje ispod videa. U drugom videu, Maria je reagirala na kritike i ispričala se. Navodno je samo pokušala biti kreativna nakon što je vidjela drugu osobu kako pravi tjesteninu tijekom leta. Dodala je da je zahvalna na povratnim informacijama i da će ubuduće biti opreznija.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 05:45