StoryEditorOCM
Društvena mrežana azurnoj obali

Srpski medijski tajkun ponovno se bahati: supruga mu svima otkrila koliko troše na ljetovanju, a onda šokirala i ovim...

Piše mozaik sd
28. srpnja 2024. - 20:52

Vlasnik beogradske televizije "Pink" Željko Mitrović i njegova supruga Milica šokirali su mnoge svojim objavama na društvenim mrežama.

Bogati bračni par otputovao je na godišnji odmor na Azurnu obalu gdje uživaju u luksuzu, a Milica je objavila video na kojem se vidi kako njen suprug leži na plaži dok ga sitna Kineskinja masira poznatim tretmanom - gaženjem nogama.

I sve bi bilo u redu da bračni par Mitrović u ovome ne vidi još jedan razlog da se javno pohvali svojim bogatstvom.

– Ovaj moj ludi muž potpuno je "odlijepio". Plaća hotel u Francuskoj (EU) četiri soma eura dnevno, još tri soma dnevno plaća troškove plaže u Francuskoj (EU), a sve to da bi ga na kraju kao vola izgazila obična Kineskinja – napisala je Milica Mitrović u opisu videa - prenosi Nova.rs.

Osim što je ponosno istakla koliko su novca potrošili na što, mnogi su se zapitali i što bi joj trebalo značiti ono - "obična Kineskinja"? Svi su se složili da je ovaj komentar potpuno neprimjeren. No, ti su komentari naknadno obrisani (negodovanje zbog toga zabilježeno je ispod videa), a Milica je riječ "obična" obrisala iz opisa videa uz koji je i zabilježeno da je - "edited" (uređivan).

Ranije je i Željko na svom profilu napisao kako je "razočaran" ljetovanjem u odnosu na lani, napominjući da ove godine po stolovima plešu samo "neki brkati".


– Sve je išlo u tri krasne! Prošle godine ovdje u St. Tropezu, na ovom mjestu, moji su me nekoliko puta upozorili da malo počnem gledati i u tanjur, jer sam već tri puta zamalo stavio ubrus u usta umjesto hrane, a ove godine samo neki brkati plešu na stolovima! Sad ću bar jesti ko čovjek”, napisao je Mitrović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 05:30