StoryEditor
Društvena mrežaPoslao poruku

Srpski glumac koji se družio s Đokovićem prije turnira u Zadru objavio rezultate testa na koronu, komentirao i događaj: Negativan sam, ovo je lekcija

Piše PSD
24. lipnja 2020. - 22:17
Arhiva/Boris Kovačev/Hanza Media

Srpski glumac Miloš Biković jučer se testirao na koronavirus, a danas je objavio rezultate. Mediji u regiji pisali su o druženju Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene s tenisačima Filipom Krajinovićem i Nenadom Zimonjićem, a u istom su društvu bili i Aleksandar Zverev i djevojka, kao i spomenuti glumac. 

Biković je kratko objavio danas na Twitteru:

"Rezultat testa: Negativan", napisao je.

Spomenuto druženje odvilo se u jednom beogradskom klubu, a nakon toga Đoković je stigao na turnir u Zadru, koji se pokazao kobnim za širenje koronavirusa. I tenisač i supruga pozitivni su, a i određeni dio posjetitelja.

Biković se osvrnuo i na taj događaj:

"Imao sam čast biti gost na turniru @djokernole... je to učinio za svoju zemlju, za svoj grad, za sve ljubitelje tenisa. Čistog srca. U skladu sa zakonom i preporukama struke. Prerano smo se opustili. Napravio sam test. I moji najbliži. Svi smo negativni na virus. Ovo je lekcija za sve. Daj Bože svima zdravlja", poručio je poznati glumac.

Nakon što se pokazalo da je pozitivan, Đoković je poslao poruku javnosti:

"Sve što smo napravili u proteklih mjesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namjera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera s idejom da pomognemo tenisačima iz regije, da im omogućimo uvjete da igraju, ostvare prihode, i tako lakše prebrode ovaj težak period. U isto vrijeme, željeli smo poslati poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi", poručio je.

Izdvojeno

01. kolovoz 2020 15:51