StoryEditor
Društvena mrežaVESELI VIKEND

Srpske medije zabavlja kako je 'obožavatelj Thompsona', Dejan Lovren, 'uz folk glazbu pao u trans', kolega Grujić objavio video s vjenčanja, evo što se događalo

Piše M.K.
10. lipnja 2019. - 20:51
lovren

Srpskim medijima je jedna od udarnijih vijesti ona kako se Dejan Lovren vrhuski proveo na vjenčanju nogometaša Filipa Markovića, brata svog nekadašnjeg suigrača iz Liverpoola, Lazara Markovića.

Ono što ih posebno zabavlja jest činjenica da se hrvatski nogometaš, kako piše Kurir, poznat kao veliki poklonik Thompsonovih pjesama, totalno pustio od kraja uz hitove folk pjevačice Ane Bekute.

"Djevojke su ga opsjedale, a on ih je grlio i đuskao dok je Bekuta pjevala", piše Telegraf, "Dejan Lovren uz srpske narodnjake i ljepotice zaboravio na Thompsona i njegove pjesme" naslov je na Alo.

O veselom beogradskom vikendu Lovren nije rekao ni "a" na svom profilu na Istagramu, ali je to rado napravio njegov kolega s liverpoolskog travnjaka Marko Grujić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#family #weddingday 🎉

A post shared by Grujic Marko (@grujicmarko) on

Grujić je objavama na instastoryju razotkrio u kakavom je ženskom društvu uživao Lovren, a u videu i u kakvoj glazbi.

Premda se u članku u srpskom tabloidu navodi kako je "reprezentativac Hrvatske uz zvuke violine i srpske folk muzike pao u trans", u kadru na Grujićevom profilu Lovrena se vidi kako cupka u ritmu atraktivne violinistice, koja je izvodila obradu latino hita.

Ali valjda domaćini znaju najbolje što se događalo...

Lovren je prije par sati status na profilu posvetio susretu s malim navijačem u Osijeku i njegovom gluhonjemom majkom, koji ga se snažno dojmio."Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj ženi, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog dječaka na slici. Nakon što sam izašao i otišao prema busu, prišao mi je redar i rekao da me traži neka gospođa da mi se zahvali za dres.

Uglavnom, pustili su ih unutra, žena se zahvalila i na očima se vidjela sreća. Okrenem se prema malom i on krene odjednom plakat, pitam ga šta je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno: zašto plačeš?

Odgovori on meni: plačem jer sam SRETAN... Kad je on meni to rekao osjećao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znače toliko puno, dok nekima ne može ni Bog ugodit...". - podvukao je nogometaš.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 15:24