StoryEditor
Društvena mrežaEAT.SLEEP.PARTY.REPEAT

Spremni za Ultru? Dobro zapamtite 5 međunarodnih party zapovijedi!

Piše PSD.
10. srpnja 2014. - 15:28
Dragi partijaneri, želimo vam da se dobro zabavite na ovogodišnjem Ultra Europe Festivalu, ali pritom vas molimo da dobro pročitate i poštujete pet međunarodnih party zapovijedi.

1. Partijaneri ne huškaju jedni na druge, ne osuđuju, oni samo poručuju: Poštuj i uvijek uvažavaj drugoga, njegove i njezine snove, želje i stavove. Jedino tako i oni će uvažavati tebe.

2. Party je mjesto tvoje slobode i velike energije, stoga budi svoj i ono što jesi.

3. Partijaneri mrze agresiju i sputavanje, stoga ako misliš da je party utakmica i mjesto gdje se vrijeđa ili mlati protivnika, najbolje je da ostaneš kod kuće.

4. Budi nasmijan, veseo i iskoristi ritam da izbaciš sve ono negativno što se nakupilo u tebi proteklih mjeseci jer, kao što kažu i psiholozi, ples oslobađa i liječi.

5. Nije bitno otkuda si, nije bitno koje si boje kože, nacije ili seksualnog opredjeljenja. Stoga poštuj druge partijanere, bili oni crni, žuti ili mali zeleni, bilo da su kršćani, muslimani, hinduisti, budisti, ateisti ili agnostici, duge ili kratke kose, homo ili hetero, jer na partyju ima mjesta baš za svakoga...

S.J.T., foto: arhiv cropix


Izdvojeno

08. kolovoz 2020 00:36