Društvena mrežaKARFIOL I ARTIČOKE

Šprajc je pet dana prije infarkta bio u teretani, sad joj se opet vratio! Otkriva čime su ga oduševili najdraži drugovi i drugarice; 'Vi ste moje drugo srce...', poručio je 

Piše L.L.

Urednik i voditelj RTL Direkta, 51-godišnji Zoran Šprajc, nedavno je doživio infarkt, a u prvim vijestima se navodilo kako je u posljednje vrijeme intenzivno trenirao u teretani.

Neki su čak njegove preintenzivne treninge povezivali s pojačanim opterećenjem na srce, u kombinaciji sa stresnim poslom.

Pet dana prije infarkta, naime, Šprajc je na Instagramu objavio fotografiju iz teretane uz hashtagove "fitness, znoj, muka, patnja, boljaverzijamene".

Deset dana nakon što je zbog srčanog udara hospitaliziran u KB Dubrava voditelj se vratio - u teretanu.

"I sad ti nemoj ozdraviti... Dođem doma s fitnessa (bez brige, samo šetnja trakom) i zateknem košaru prepunu zdravlja, od karfiola do artičoke, od šipka do kelja.

Al budimo iskreni, nitko nije ozdravio od artičoke, al' od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! Hvala na košari svega toga mojim predragim drugovima i drugaricama, suborcima, kolegama, damama i gospodi, jednim i jedinstvenim RTL-ovcima!

Vi ste moje drugo srce P.S. Vraćam se na posao čim ispraznim košaru, al bojim se potrajat će" - napisao je, naime, Šprajc na društvenoj mreži, putem koje rado komunicira sa svojim brojnim pratiteljima.

Omiljeni voditelj je i prije šest godina imao blaži infarkt, nakon kojeg mu je ugrađene stent. Oporavljao se tada 14 dana.

Nakon što je zahvat uspješno obavljen, duhovito je komentirao situaciju.

"Nakon 14 dana intenzivnog rada iz KB-a Dubrava na tržište su pustili novi "upgrejdani" model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel' i pametniji.

Nikad, baš nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta" - poručio je tada na Instagramu.

 

#ZORAN šPRAJC