StoryEditor
Društvena mrežaDOBRA ZABAVA

Splitska manekenka Mia Franić utakmicu protiv Švedske gledala u Šukerovu društvu: pohvalila se burgerom i ribom u VIP loži, pa pozirala sa šefom HNS-a

Piše M.P.
12. listopada 2020. - 12:56
Tom Dubravec/Cropix

Splitsku manekenku Miju Franić pratitelji društvenih događanja pamte po nekim videospotovima u kojima je glumila, ali najviše po vezi i kratkotrajnom braku s 23 godine starijim poznatim poduzetnikom Draganom Juriljem, poznatim i po dugogodišnjoj vezi sa Sunčicom Lalić.

Mia je prošle godine medijima najavila glazbenu karijeru, pohvalila se glazbenom školom i sviranjem klavira, no dosad nismo vidjeli najavljeni glazbeni iskorak, čemu je, pretpostavljamo, kumovala korona.

No Mia se zato na Instagramu pohvalila iskorakom u VIP ložu nogometnog stadiona na Maksimiru, gdje je uživala u utakmici hrvatske reprezentacije protiv Švedske u društvu prijateljice, ali i predsjednika HNS-a Davora Šukera.

image
Instagram


Mia Franić je, naime, na svom Instastoryju objavila foto slajd, koji prikazuje njezin dolazak na počasni dio gledališta stadiona Modrih, dio atmosfere na utakmici Hrvatska -Švedska, potom servirani burger, ribu i salatu, koji su podigli ugodu praćenja susreta, a onda i muškarca u čijem su društvu ona i prijateljica uživale i rado pozirale, šefa nacionalne nogometne organizacije.

image
Instagram
image
Instagram
image
Instagram

Splićanka, koja je još kao srednjoškolka odrađivala inozemne kampanje za neke od najuspješnijih hrvatskih kompanija, i po mogima jedna od najljepših Hrvatica, stupce društvene kronike punila je u jeku braka s Draganom Juriljem, za kojeg se udala 2017. godine u Maroku, no bračna sreća nije potrajala.

image
Kao plavuša na Sajmu vjenčanja u Splitu prije četiri godine
Tom Dubravec/Cropix


Razveli su se nakon nešto više od godinu dana, a Mia Franić je tada obrisala sve njihove zajedničke fotografije s društvenih mreža.

Na društvenim mrežama uglavnom objavljuje sebe samu ili partyje u ženskom društvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2021 01:07