StoryEditor
Društvena mrežaPokazala dragoga

Splićani je vjerojatno nisu ni prepoznali: Barbara je prije par mjeseci tražila 'Gospodina Savršenog', sad je kompletno promijenila imidž i prošetala Rivom u društvu novog dečka

7. siječnja 2020. - 16:54
barbara_mucic20-310819

Barbaru Mucić domaća publika upoznala je u showu "Gospodin Savršeni" u koji je ušla kako bi našla svoju bolju polovicu, ali i zakuhala par svađa u reality kući. Otvorena i brza na jeziku, Mucić se nije baš savršeno slagala sa svim sustanarkama, a kritike je dijelila 'šakom i kapom'.

No važila je kroz čitavo vrijeme prikazivanja za jednu od favoritkinja. Ipak, Mijo Matić naposlijetku je izabrao Slovenku Nušu Rojs, a Barbara je zajedno s ostalim kolegicama ostala kratkih rukava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mucić (@barbaramucic98) on

Ne zadugo. Ovog je adventa s novim dečkom posjetila Split, a fotografijama se nedavno pohvalila na društvenim mrežama. Bivša natjecateljica za Miss sporta, povremena manekenka i atletičarka uz to je i promijenila imidž, no ne sumnjamo da je kod Splićana prošla nezamijećeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mucić (@barbaramucic98) on

Nekadašnjoj plavuši 'gubitak' u obliku Mije Matića očigledno nije preteško pao - sudeći prema fotografijama, Mucić se s novim dragim lijepo provodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mucić (@barbaramucic98) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2021 03:47