StoryEditor

Sjećate se djevojčica iz skeča 'Bože, Petra'? Najpoznatija 'pleska' u regiji danas je dobila nastavak: prošlo je točno deset godina od kad je video izašao, evo gdje su akterice danas

Piše L. L.
15. listopada 2019. - 01:34
shutterstock_735176362

"Šišaš kosu da budeš ćelava?! Booože, Petra!", izjava je koja je ušla u anale. U regiji nije bilo poznatijega videa, na YouTube-u je izbrojao nekoliko milijuna pregleda, a simpatične djevojčice postale su prave male zvijezde.

Bilo je to prije deset godina, a ako vas zanima kako danas izgledaju djevojčice koje su jednom sasvim nevinom i simpatičnom komunikacijom sebi uspjele priskrbiti zvjezdani status, ekipa emisije "Šta bi posle? (Flešbek)" potražila je Nataliju Mitrović i Petru Milošević u njihovom rodnom Svilajncu u Srbiji.

 

A možda ćete se iznenaditi da ovim osnovnoškolkama popularnost koja ih i danas prati - i ne odgovara baš. Kao 4-godišnjakinjama u "Besnim glistama" možda im je iznenadno zanimanje okoline i bilo simpatično, no danas na slavu gledaju ovako:

"Postala sam jako popularna, ljudi me i danas pitaju za to", komentirala je kratko Natalija, učenica osmog razreda, dok je dotična Petra koja je htjela ošišati svoju dugu kosu, rekla:

"I danas se šale sa mnom na taj račun, čak mi je malo neugodno", zaključila je.

No ostaje činjenica da se radi o jednom od najpopularnijih videa u regiji. Uz to, Natalijina "pleska" samoj sebi svakako je jedna od najbolje izvedenih, a i danas ju neki rado citiraju.

#BOŽE# PETRA#NATALIJA MITROVIĆ#PETRA MILOŠEVIĆ

Izdvojeno

02. srpanj 2020 08:33