StoryEditor
Društvena mrežaPOSVETA SVIM MAJKAMA

Severina uzbudila javnost izjavom na koncertu u crnogorskom Tivtu: Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma! Sve zanima je li ‘pala presuda‘

Piše M.P.
30. kolovoza 2021. - 12:47

Severina je u nedjelju održala u Crnoj Gori koncert i s obožavateljima, barem se tako čini, podijelila vijest koju su brojni čekali s nestrpljenjem.

U uvali Luštica u Tivtu, naime, Severina je najprije najavila pjesmu "Rođeno moje", koju je posvetila svim majkama, pa tako i onima koje se bore za skrbništvo nad svojom djecom, a potom se kratko obratila publici, piše Jutarnji list

- Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali vratilo se dite doma! Vi prvi znate, nije još ni objavljeno! Hvala na podršci svima. Pjevamo s veseljem - neodređeno je rekla Severina.

Snimku izjave prenijeli su njezini obožavetlji na društvenim mrežama.


Splitska pjevačica, kao što je poznato, već godinama vodi  bitku za skrbništvo nad sinom s ocem devetogodišnjeg Aleksandra, Milanom Popovićem.

U studenome 2019. Milan Popović je dobio skrbništvo odlukom Općinskog suda u Zagrebu, što Severina pokušava osporiti od prvoga dana. 

Trenutno na Severininom profilu na Instagramu nema nikakve potvrde ove vijesti, koja bi mogla biti velika, zapravo najveća stvar u njezinom osobnom životu.

Severina se prije desetak dana razvela od Igora Kojića s kojim je bila u braku nekoliko godina. Razvod je bio sporazuman.

item - id = 1123578
related id = 0 -> 1149159
related id = 1 -> 1148051
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. prosinac 2021 16:40