StoryEditor
Društvena mrežaPA AJDE NEMOJ DOĆ‘

Severina oduševila isklesanim trbušnjacima u šestom desetljeću: objavila fotografiju u kupaćem, ali ne radi toga, nego radi posebnog poziva koji je dobila od Dežulovića

Piše Mozaik SD
29. lipnja 2022. - 15:20

Vruće će biti ove subote na Vruji, na Festivalu bespravne gradnje, srčano prihvaćenom od mnogobrojne publike, aktivista, a evo i - Severine.

Seve će, naime, dati svoj obol subotnjem događanju u programu nazvanom Melodije betoniranog Jadrana, u kojemu, uz nju, nastupaju respektabilna glazbena imena, poput Amire Medunjanin i Ede Maajke.

Na drugom izdanju Festivala bespravne gradnje i devastacije prirode organizatori i simpatizeri tražit će: rušenje ilegalnih objekata na Vruji i procesuiranje investitora i svih odgovornih, hitnu sanaciju opasnih, potencijalno kancerogenih ostataka bivše tvornice ferolegura u Dugom Ratu, kontrole nad dohranama/proširivanjima plaža, kazne za odgovorne osobe koje nasipaju more zabranjenim materijalima, a splitska pjevačica će dati snažnu podršku statom i glasom.

Kad već spominjemo stas, upravo je fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu izazvala veliku pažnju pratitelja, komplimentirali su joj sjajnom izgledu i činjenici (kako se to voli reći kad netko, npr., taman uđe u 51. godinu) da je Severina u šestom desetljeću pokazala i savršene trbušne mišiće.

Seve svoje mišiće rado i često pokazuje, u doslovnom i figurativnom smislu, a ovaj put to je učinila kako bi obavijestila publiku kako ju je na vruju pozvao poznati novinar i kolumnist.

"Dobila sam poziv od Borisa Dežulovića na najbolji festival ikad, na 'Festival bespravne gradnje i devastacije prirode' u Vruji. Na festivalu će bit sve lipo i veselo. Dođite i vi 2.07. na najbolji festival u Hrvatskoj. Ponesite šešir i zaštitni faktor… E, da, i kupaći" - pozvala je splitska pjevaica, te u nastavku citirala stihove Enesa Kiševića: "Nema tih vulkana da mu snagu smore, skršit svaku silu samo more mòre"...

Na temu svoje sjajne figure, severina je u intervjuu za Exkluziv jednom ispričala:

"Jako volim jesti puno voća, ali i povrća. Ustvari - jedem sve. U posljednje vrijeme jako puno voća, a sada mi odgovara sve šumsko voće, dinje, lubenice...

Davno sam odlučila da neću svoje tijelo zasititi toksinima. Nekako mi se čini da sam na dobrom putu da ih potpuno ih izbacim iz prehrane. Ali, jako volim jesti i mogu puno pojesti" - ustvrdila je.

Video s nastupa kojeg je objavila prije par dana ispratio je ženski komentar:

"Samo Severina može imati koncert u tenisicama i izgledati vrhunski".

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 04:13