Društvena mrežaTako su htjeli

Sala puna vjenčanica, a mladoženja u trenerci: ovo antitradicionalno vjenčanje postalo je hit na društvenim mrežama, sve zbog izdanja u kojima su stigle uzvanice

Piše J. V.
10. veljača 2019. - 13:44

Nekonvencionalno vjenčanje američke glumice Audrey Moore izazvalo je priličan šušur na društvenim mrežama, a fotografije sa svadbe preplavile su medije. 

Moore, poznata po ulozi u seriji "Nazovi Saula" i njen zaručnik Jesse Lumen odlučili su organizirati zabavu po guštu i sebi, ali i svojim uzvanicima.

"Htjeli smo da nas vjenčanje predstavi u najboljem svjetlu, da pokaže naš smisao za humor, našu kreativnost, a i da ne slavi samo nas, već vjenčanje u globalu...", ispričala je Moore za BuzzFeed News.

A ono što je u cijeloj priči svakako izazvalo najviše pozornosti "dress code" je koji je mladenka postavila svojim uzvanicama. Od njih je, naime, tražila da odjenu svoje stare vjenčanice.

"Bila sam na svim njihovim svadbama i gledala ih u njihovim predivnim haljinama. Samo sam im htjela dati priliku da svoju čarobnu vjenčanicu ponovno odjenu... Po drugi put", objašnjava glumica.

Ideju je prijateljicama predstavila na djevojačkoj proslavi, ove su se, dakako, oduševile. Nije prošlo mnogo i sve su na pir stigle upravo u svojim starim vjenčanicama, a fotografije koje su obišle društvene mreže to potvrđuju. Mlada je pak nosila ledeno plavu haljinu u stilu princeze, sašivenu po mjeri.

One koje nisu imale vlastitu vjenačanicu, posudile su ju, sve s ciljem da "ožive" kao prave princeze.

A osim po sali prepunoj vjenčanica, par je svoju nekonvencionalnost pokazao i odabirom mladoženjine odjeće - njegova košulja bila je zapravo svečana - trenerka. Uz to, brojni su drugi gosti došli maskirani, pa je "party" izgledao kao sve, samo ne tradicionalno vjenčanje, što je upravo i bio cilj.

Ostale fotografije s vjenčanja možete pogledati ovdje.

#VJENčANJE#VJENčANICE#AUDREY MOORE