StoryEditorOCM
Društvena mrežaŠTO JOJ BI?!

Ruskinja u Beogradu objavila video ‘Zašto mrzim Srbiju‘ i napravila rusvaj: ‘Djevojko, ne igraj se našim osjećajima‘

Piše MOZAIK SD
3. travnja 2024. - 13:10

Čini se da neki nisu shvatili poantu videa "Zašto mrzim Srbiju" koji je na svom TikTok profilu objavila lijepa Ruskinja koja već neko vrijeme živi u Beogradu.

Ruskinja, koja se na društvenim mrežama predstavlja pod imenom "Poli", balerina je koja već nekoliko mjeseci živi u glavnom gradu Srbije. Snimci na kojima lijepa Ruskinja pleše imaju brojne preglede, no jedan je ipak izazvao više pozornosti od svih. Naime, Poli je objavila video pod naslovom "Zašto mrzim Srbiju?".

Naslov videa isprva je izazvao obrambeni stav Srba, ali ih je i zaintrigirao, pa ne čude brojni pregledi. Međutim, čini se da je sadržaj mnoge zbunio.

Na snimci se lijepa Ruskinja šminka i dotjeruje, ali ne govori ništa. Tek na kraju šalje poljubac publici.

@polinaafa Best explanation for best country? Do you agree with me?? Ig: polinaafa #fypシ #trending #fyp #balkantiktok #serbia #balkan #belgrade ♬ I Put A Spell On You - Nina Simone

Video je brzo postao viralan. "Ne razumijem. Zašto šutiš?", "Super, mrziš nas, ali nemaš objašnjenje", "Maca popapala jezik? Recite, pa ćemo vam objasniti zašto nas ne biste trebali mrziti”, neki su od komentara koje prenosi Blic Žena.

Jedan momak je objasnio da Polly zapravo ne mrzi Srbiju i da zato šuti cijelo vrijeme, jer nema razloga da išta kaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 08:33