StoryEditor
Društvena mrežaSvađa epskih razmjera

Rat supruga nogometaša: prozvala prijateljicu da ju je 'špijala' i otkrivala pikanterije iz privatnog života, javila se i optužena; 'Ne mogu vjerovati da u ovom stanju moram odgovarati na to...'

Piše L. L.
9. listopada 2019. - 20:20

Coleen Rooney je bijesna. 

Supruga Waynea Rooneyja objavila je danas dramatični post na Twitteru u kojemu za sve svoje probleme okrivljuje jednu osobu, svoju dobru prijateljicu i poput nje same, suprugu poznatog nogometaša.

Uhvaćen u provodu s misterioznom brinetom: nogometaš pokušao lice sakriti kapuljačom, ali fotografije ga 'izdale'; Supruga viđena bez prstena, je li ovo kraj turbulentnog braka?

Javila se i misteriozna brineta u čijem je društvu uhvaćen poznati nogometaš: u javnost iznijela intimne detalje druženja; 'Bila je luda noć, pio je sedam sati u komadu...'

Rebekah Vardy, supruga Jamieja Vardyja, navodno je, kako piše Coleen, godinama prodavala privatne i potpuno intimne informacije o obitelji Rooney novinarima britanskih tabloida. Sve je testirala proteklih nekoliko mjeseci i u optužbe s kojima je izašla u javnost je sigurna, dodaje Coleen.

"Ovo mi je bio veliki teret u životu, već godinama... I sada sam konačno otkrila što se krije iza svega.

Već nekoliko godina netko kome sam dovoljno vjerovala da sam dopustila da me prati na privatnome Instagram računu konstantno informira novinare The Suna o mojim privatnim informacijama.

Toliko je informacija izašlo u javnost o meni, o mojoj obitelji i prijateljima - sve bez mojega znanja i pristanka.

Nakon mnogo vremena koje sam provela pokušavajući dokučiti tko to radi, pojavila se sumnja.

U traženju pokušaja da ju potvrdim, konačno sam se dosjetila načina. Blokirala sam sve svoje prijatelje osim jednoga - oni koji su me pratili, vjerojatno su se čudili što duže vrijeme nisam ništa objavila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Tijekom posljednjih pet mjeseci objavljivala sam seriju lažnih priča da vidim hoće li ih se nekako dočepati novinari Suna. I znate što? Jesu!

Priča iz Meksika, ona o mom povratku na TV ekrane i ona posljednja, o poplavljenom podrumu naše kuće, sve se poklopilo.

Bilo je teško držati sve za sebe i ne komentirati ništa, pogotovo nakon što bi priče "procurile" u javnost. No sada sam apsolutno uvjerena o kome se radi.

Sačuvala sam sve storyje i jasno se vidi da ih je mogla pogledati jedna jedina osoba.

To je Rebekah Vardy", poručila je javnosti Coleen.

Uslijedio je Rebekin odgovor, što su mnogi shvatili kao pravu najavu rata između ove dvije WAGS-ice. Vardy je, naime, trudna i na odmoru te "ne može vjerovati" kako se u tom delikatnom stanju mora nositi s optužbama.

Uzvratila je na Twitteru.

"Nikad ne pričam ni s kim o tebi, to mogu potvrditi brojni novinari koji su me zadnjih godina kontaktirali. Ako si i mislila da se ovo događa, mogla si se najprije obratiti meni i mogla sam promijeniti svoju lozinku za Instagram pa da vidimo hoće li prestati - tijekom godina razni su mu ljudi imali pristup.

Baš sam prošlog tjedna shvatila da pratim ljude koje sama uopće ne poznajem. Ne zezam se, ne treba mi novac, što bih drugo dobila od prodaje priča o tebi? 

Stvarno si mi bila draga, Coleen, i toliko sam uznemirena što si sada odlučila izaći s ovim, pogotovo u mojoj visokoj trudnoći. Zgađena sam što sam prisiljena to ovako negirati. Trebala si me nazvati i prvo provjeriti sa mnom o čemu se radi", poručuje Rebekah uz emotikon slomljenog srca nekadašnjoj prijateljici.

Iako je od prepiske prošlo svega nekoliko sati, komentatori na društvenim mrežama već prediđaju svađu "epskih razmjera", a sukob poznatih WAGS-ica ilustriraju dramatičnim prizorima. U cijeloj priči zaista ne nedostaje drame, a čeka se rasplet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Vardy (@beckyvardy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Vardy (@beckyvardy) on

 

#COLEEN ROONEY#REBEKAH VARDY

Izdvojeno

05. srpanj 2020 08:28