StoryEditor
Društvena mrežaSRETNE VIJESTI

Priyanka Chopra i mlađahni suprug iznenađuju svakim potezom: sjećate se njihovog nesvakidašnjeg vjenčanja? Nitko nije znao da su postali roditelji, glumica je sve objasnila

Piše M.P.
21. siječnja 2022. - 21:44

Pjevač Nick Jonas i njegova supruga, glumica Priyanka Chopra, imaju puno razloga za slavlje - postali su roditelji! Naime, slavna Indijka pohvalila se na Instagramu da se njezina obitelj proširila za jednog člana.

image
AFP


"Presretni smo što možemo potvrditi da smo dobili bebu putem surogat majke. S poštovanjem tražimo privatnost u ovom posebnom razdoblju za nas, kako bismo se mogli usredotočiti na našu obitelj", napisala je Chopra.

Glumica i glazbenik, koji su u braku od 2018., ovom su viješću iznenadili sve svoje fanove, kao i kad su održali nesvakidašnje vjenčanje.

Njihova svadba bila je za pamćenje - imali su čak dvije ceremonije, a obje su se održale u palači Umaid Bhawan u Jodhpuru u Indiji s čak 225 uzvanika, piše Gloria.

Par se prvi put vjenčao u Jodhpuru, no dvije ceremonije održale su se tijekom pet dana, jedna hinduistička i jedna kršćanska, kako bi dali počast svakoj od svojih kultura koje su pomiješali tijekom svake proslave.

Prije samog vjenčanja, par je imao ekstravagantno slavlje od tri dana - sve je počelo ceremonijom puja koja je održana u kući njezine majke, zatim sagneetom, ceremonijom na kojoj njezina obitelj pleše, te ceremonijom mehendi u sklopu koje se mladenki iscrtavaju tradicionalne henna tetovaže na dlanove i ruke.

Posljednja od tradicionalnih indijskih ceremonija bila je haldi, koja bi par trebala štititi od zla i blagosloviti ih.

Chopra je tada za People izjavila da je "ostvarila sve svoje snove".

"Izaći i vidjeti ga kako stoji pred oltarom po prvi put sa suncem iza sebe, bila je za mene bajka. Nisam mogla planirati kako će nebo biti savršeno ili kako će ptice letjeti kad glazba počne ili kako će zvučati gudački kvartet ili kako će on izgledati. Sve je bilo savršeno" - nije skrivala emocije glumica.

Slično je komentirao i Nick:

"Od trenutka kad sam je vidio kako izlazi, 'wow‘ je jedina riječ koja mi je pala na pamet!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2022 01:39