StoryEditor
Društvena mreža‘ples kao poklon‘

Poznati nogometni trener dijagnozom je šokirao sve, prebolio i koronu, a onda oduševio plesom sa suprugom u poznatom showu. Siniša ne poznaje prepreke

Piše M.Dr.
12. listopada 2020. - 23:04
Filippo Monteforte/AFP

Trener talijanskog prvoligaša Bologne Siniša Mihajlović i supruga Arianna oduševili su javnost pojavivši se proteklog vikenda u talijanskoj inačici showa 'Ples sa zvijezdama'.

Neustrašivi nogometni as dugo se borio s leukemijom. Prije malo više od godinu dana, malo više, Mihajlović je objavio da ima leukemiju i tada je bio podvrgnut transplantaciji koštane srži. Sada je pokazao svoje drugo lice, a plesom sa suprugom sve oduševio.

Prije nastupa objasnio je kratko kako nije baš neki plesač ali da ovaj ples poklanja svojoj supruzi.

- Volim sebi postavljati ciljeve. Moj odnos sa plesom je gotovo pa nikakav, no ovo što radim, radim zbog Arianne, ovo je poklon za nju - dodao je.

Trener talijanskog prvoligaša Bologne krajem kolovoza ove godine bio je pozitivan na Covid-19.

Zbog svoje osnovne bolesti, pripada rizičnoj skupini pa mu je uslijedila i stroga izolacija. 

'Nisam heroj'

- Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovjek, sa snagama i slabostima. Bio sam bolestan, ali morao sam biti snažan zbog svoje obitelji, jer da su me vidjeli tužnog i nikakvog, bilo bi mi gore. Probao sam uvijek budem pozitivan, pretvarao sam se da ih previše ne brinem. To je bilo najteže - kazao je nedavno za talijanske medije.

Niz kemoterapija te presađena koštana srž samo su dio onoga što je ovaj trener proživljavao posljednjih mjeseci u svojoj borbi za život.

Nekadašnji nogometaš, sada trener, lani u studenom održao je konferenciju za novinare te javnost upoznao sa svojim zdravstvenim stanjem. U emotivnom nastupu progovorio je otvoreno o teškim trenucima koje je proživljavao otkad je obolio od leukemije.

Iako se svim silama bori protiv zloćudne bolesti, pokušava koliko god to može izvršavati sve svoje obaveze prema klubu.

U svemu tome velika mu je podrška i njegova obitelj, supruga te petoro djece. Bodre ga iz petnih žila i zasigurno su mu najveća podrška.

Arianna Mihajlović lani u listopadu posjetila je i Međugorje gdje se došla pomoliti za zdravlje svoga supruga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

12. listopad 2020 23:44