StoryEditor
Društvena mrežaSTIGLA MALENA TENA

Poznati Makaranin izvan sebe zbog rođenja kćeri: Ono kad se zaljubiš u 38-oj!

Piše Gloria.hr
9. travnja 2019. - 22:06

Sportsko lice s malih ekrana Marko Šapit (38)  postao je otac djevojčice, a s pratiteljima na društvenim mrežama podijelio je preslatke fotografije malene djevojčice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono kad se zaljubiš u 38oj... #jubav #mygirl #daughter #misstena

A post shared by Marko Sapit (@marko.sapit) on

Miss Tena, napisao je u hashtagu voditelj te tako potvrdio koje će ime djevojčica dobiti. Prije sedam godina supruga Ivana na svijet je donijela prvog sina Luku, a sada je u njihovu obitelj stigao i drugi član kojem se sedmogodišnji brat jako veseli, piše Gloria.hr

"Sve je spremno za dolazak Tene, kojoj je ime odabrao brat. Mi smo imali druge ideje, ali kućni šef je odlučio da bude Tena i bit će po njegovom. Ovaj put smo svi mirniji i staloženiji nego kad smo čekali Luku", rekao je za Gloriju prije tjedan dana voditelj i nadodao da svako malo baci oko na mobitel u iščekivanju Ivanina poziva. Kao i prvi put, i sada je bio prisutan na porodu. 

Sportskog novinara, voditelja i komentatora te autora HRT-ove emisije 'Zabivaka' prošle smo godine gledali tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva. Rođen u Makarskoj, nakon završetka fakulteta u sportsko novinarstvo ušao je 2005. godine. 

 

 

#MARKO ŠAPIT

Izdvojeno

22. lipanj 2020 03:52