StoryEditor
Društvena mrežaPametnom dosta

Poznata klapa sije mržnju: Upravo sam pobjegao sa Straduna, Frajle su lepo pozdravile građane. Idući tjedan očekujem Cecu, a večeras nastupa poznati domoljub

Piše L .L.
2. prosinca 2019. - 14:00

Dubrovački zimski festival započeo je uz paljenje prve adventske svijeće na Stradunu, a Dubrovčane je zabavljala popularna skupina The Frajle iz Novog Sada.

No nastup omiljene grupe koja je, osim po vlastitim pjesmama, poznata i po obradama pjesama Đorđa Balaševića i Olivera Dragojevića nije se svidio svima. Dubrovačka klapa Ragusa na svojoj je Facebook stranici objavila tekst u kojima su ove cijenjene glazbenice koje su nastupale i na Runjićevim večerima usporedili s - Cecom Ražnatović.

Objavu prenosimo u cjelosti...

'Evo upravo pobjegao sa Stradunu. Upaljena je prva Adventska svijeća i onda sve u duhu dubrovačke tradicije počele na bini pjevati Frajle iz Novoga Sada. 'Lepo su one pozdravile okupljene građane i rekle im da odmah ćaskaju i lepo pevaju s njima' i pjesma je krenula, nema što, prava Adventska.

Ipak je to bilo previše za moje uši pa sam otišao odmah doma. Sa potpunim pravom očekujem iduću šetemanu, tj. drugu Advensku svijeću upriličiti sa poznatom pjevačicom Cecom Ražnjatović. Inače večeras nastupa i poznati domoljub Bajaga u Revelinu.

Pametnom dosta.'

 

item - id = 636162
related id = 0 -> 1031726
related id = 1 -> 1030901
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2021 11:49