StoryEditor
Društvena mrežakakva carica

Poznata glumica objavila video u kojemu kućnog ljubimca koristi za 'poliranje' podova, uslijedila pitanja i komentari zbunjenih pratitelja: Ja sam bez riječi...

Piše M.Dr.
18. studenog 2019. - 23:14

Kate Beckinsale posljednjom je objavom na društvenim mrežama izazvala pravu buru reakcija - iako se na prvu, kada pogledate njenu snimku, ono čime se u njoj bavi čini zastrašujuće, tek nakon nekog vremena postane jasno da se radi o simpatičnoj igri u kojoj podjednako uživa glumica i njena ljubimica.

Ako vam treba pomoć oko kućanskih poslova, uključite i svoju mačku u to, kao da poručuje snimkom popularna glumica. Ona, naime, "polira" podove svojom mačkom.

A maca, kao što je vidljivo sa snimke, uživa, nije se bunila...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

UM it’s called style

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Snimka je možda oduševila većinu glumičinih pratitelja, no uslijedila su i brojna pitanja...

- Mora li se mačka poslije oprati ili je pod toliko čist da za tim nema potrebe? Kako si je privolila na takvu aktivnost, moja nema šanse da bi se tako 'na izvol'te' dala? - oduševljeni su i šokirani fanovi.

- Ja sam bez riječi, totalni zen - komentirali su.

Naknadno je Kate objavila još jednu snimku svoje mačke, fino ušuškanu i maznu u svojim mačjim odajama - kao kakva carica.

- Predivno poliranje, nema što - smijali su se fanovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We all keep each other on our toes around here

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Beckinsale je inače pod fokusom posljednih dana, ne samo zbog snimke s mačkom, već zbog sasvim druge stvari. S obzirom da je na holivudskoj zabavi koja je organizirana uoči nove dodjele Zlatnih globusa u Los Angelesu, proteklog vikenda bila izrazito prisna s glumcem Jamiejem Foxxom mediji se već pitaju je li na pomolu nova romansa.

Jamie Foxx, podsjetimo, prije nekoliko mjeseci prekinuo je šestogodišnju vezu s glumicom Katie Holmes.

Britanka Kate Beckinsale nedavno je finalizirala svoj razvod s Lenom Wisemanom s kojim je provela dvanaest godina u braku, a od kojeg je papire za razvod predala još prije četiri godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Having a crack at the low dusting before I buff the kettle with the Pomeranian

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

#KATE BECKINSALE#JAMIE FOXX

Izdvojeno

08. srpanj 2020 04:00