StoryEditor
Društvena mrežapartijaneri, pozor!

Povoljnije na Ultru uz Vip: nabavite jeftinije ulaznice za elektronski spektakl godine

Piše PSD.
7. srpnja 2014. - 15:46
Bliži se novo izdanje najvećeg festivala elektronske glazbe u regiji – Ultra Europe – koje će se održati od 11. do 13. srpnja na Poljudu.

Očekuju se posjetitelji iz više od 100 država svijeta, a za trećinu bolja prodaja ulaznica u odnosu na lani upućuje na to da će ovo biti najposjećeniji festival u povijesti Hrvatske.

Vipnet je, kao srebrni sponzor i službeni telekom operater festivala, osigurao povoljnije dnevne ulaznice uz uštedu od 66 kuna. Tako se u 24 Vip centra diljem Hrvatske karte za petak, subotu ili nedjelju mogu nabaviti po nižoj cijeni od 359 kuna.

Svi ljubitelji festivalske zabave koji kupe ove povoljnije, jednodnevne ulaznice moći će Ultra Europe pratiti s Vip tribine na istočnoj strani stadiona.

Za one koji neće moći doći u Split tu je ekskluzivan prijenos s festivala Ultra Europe na kanalu DMC na Vip TV-u i B.net TV-u. U videotekama ovih platformi od 20.7. do 30.8. korisnici će na zahtjev moći pogledati snimke nastupa najpoznatijih svjetskih DJ zvijezda s ovogodišnjeg izdanja.

Vipnet posjetiteljima priprema i brojna iznenađenja na festivalskoj lokaciji, ali i nagradne natječaje na svojoj Facebook stranici i portalu vipme.hr prije samog događanja.

pr


Izdvojeno

10. kolovoz 2020 13:35