StoryEditor
Društvena mrežaNered na glavi

Potrošila je preko 500 kuna na frizuru, a kad je došla kući, doživjela šok: sramotu podijelila na društvenim mrežama, javio se i 'optuženi' salon

Piše J. V.
26. ožujka 2019. - 23:16

Odlazak frizeru može biti događaj koji dugo očekujete, uz to i priželjkujete, ali može se pretvoriti i u jedan od stresnijih u danu. Situacija u kojoj je netko vašu podnošljivu frizuru pogoršao za nekoliko stupnjeva, a vi se morate praviti da je sve u redu ipak nije ni blizu onoj u kojoj je jedino što vam je na pameti misao da vam je život uništen.

Jer tako vam u tom trenutku izgleda. Upravo se takav, najcrnji mogući scenarij, dogodio 20-godišnjoj djevojci iz Walesa, koja je svoje iskustvo podijelila i na društvenim mrežama, pišu britanski mediji, između ostalih Metro.

Utoliko je situacija gora što je frizuru platila oko 550 kuna (65 britanskih funti) u jednome od prestižnijih salona u svom kraju. Na licu mjesta nije uočila koliko je frizura "očajna", kako je kasnije napisala na Facebooku, ali na situaciju na njenoj glavi ukazala joj je ukućanka.

Djevojka imena Rachel White, inače po zanimanju poštarica, potom je kosu oprala i uočila ne samo pogrešnu boju, već i potpuno neravne vrhove i neuredan cjelokupni dojam. Frizerka joj je, povrh svega, skratila kosu mnogo više nego što je ova to tražila.

 

"Htjela sam da mi samo skrati vrhove pa nisam ni očekivala neku drastičnu promjenu, no kad sam došla kući, rodica mi je rekla kako bih se trebala pogledati u zrcalo, jer mi kosa nikako ne djeluje ravna", kaže ona.

Nije ni bila, pa je Rachel prozvala salon za štetu. Rekla je kako je objavila najgoru moguću fotografiju kako bi upozorila ostale na djelovanje salona "Arista Hair" u Južnome Walesu. Fotografije su obišle društvene mreže, a koliko god su neki dio s "uništenim životom" shvatili kao pretjerivanje, svi su ujedinjeni u zaključku da tako neuredna frizura ne vrijedi tih novaca.

Javio se i "optuženi" salon, kažu da su kontaktirali svoje odvjetnike zbog optužbi mušterije koja je nezadovoljstvom okaljala njihovo ime.

A sve zbog neravnih vrhova...

#FRIZURA#FRIZER

Izdvojeno