StoryEditorOCM
Društvena mrežaŠALJE VAŽNU PORUKU

Ponosno pokazuje dlakava leđa i ruke i ne obazire se na kritike: ‘Samo vi vrijeđajte, nikad ih neću prestati snimati‘

Piše MOZAIK SD
25. travnja 2023. - 21:23

Influenserica Spencer Barbarosa do šire je internet publike dospjela pokazivanjem, ni više ni manje nego - dlaka na svojim leđima. 

Djevojka čiji je cilj normalizirati dlake na ženskom tijelu zahvaljujući svojoj hrabrosti postala je viralna u vrlo kratkom roku te sada broji preko 8,7 milijuna pratitelja i preko 500 milijuna lajkova. Podržali su Barbarosu u tome i muškarci i žene, i stari i mladi, ali njezina se inicijativa ipak nije svima svidjela. 

@spencer.barbosa celebrating international womens day by EMBRACING my beautiful body for everything it is❤️?? #girls #relatable #women #internationalwomensday #bodyimage ♬ I AM WOMAN - EMMY MELÍ

"Djevojke ne bi trebalo da imaju kosu natrag" bio je jedan od komentara.

Djevojka je na komentare sličnog tipa odlučila odgovoriti snimajući se iz perspektive u kojoj su joj vidljiva dlakava leđa, a zlobnim komentatorima poručila je da je nije briga za mišljenje koje internet trolovi imaju o njezinom tijelu. 

Ovoj djevojci su mnogi rekli i da nije ženstvena, ali ona se nije dala poljuljati. 

"Nikada neću prestati snimati svoje dlake. A vi koji komentirate da je to ružno, iskompleksirani ste i nikada niste prihvatili sebe“, napisala je uz svoj videozapis na kojem pokazuje i dlakave ruke. 

Barbarosini videi mnogim djevojkama su pružili olakšanje, jer i same imaju izraženije dlake na tijelu. Pohvalili su je njezini pratitelji govoreći da je iskrena i da im je pružila novu dozu samopouzdanja. 

"Ako dlake na tijelu nisu ženstvene, zašto se onda žene rađaju s njom?", jedan je od brojnih komentara pod Barbarosinim videima. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:54