Društvena mrežaPOSVETA NA NJEGOVOJ RUTI

Pogledajte show na palubi trajekta 'Jadrolinije': Gelo, Tedi i ekipa na povratku iz Vela Luke zapjevali Olivera i sve se pretvorilo u spektakl emocija!; Nema tko se nije pridružio, od turista do konobara

Piše M.K.
trajekt00

Koliko emocija Oliver Dragojević može izazvati u jednom te istom trenu, koliko tuge i žala što ga više nema, a koliko sreće i gušta što je snimio tolike silne, sjajne pjesme... Sve to savršeno dočaravaju i ovi trenuci snimljeni na trajektu "Jadrolinije", kojim se iz Vele Luke vraćaju za Split njegovi prijatelji, glazbene kolege, suradnici, koji su sinoć sudjelovali u preemotivnoj i spektakularno lijepoj glazbenoj večeri organiziranoj njemu u čast.

Sve bi dali da je tu: Vela Luka na nogama u čast Oliveru, koncert se prati i na rivi; Otvorila ga je Kondža, a nije trebalo dugo da svi prihvate pismu

Kad je Ante Gelo, s kojim je Oliver i "pečen i kuvan", s kojim je ostvario nenabrojivu količinu fenomenalnih glazbenih suradnji, s kojim se razumio treptajem oka, s gitarom u ruci krenuo pjevati "Cesaricu", a onda i "Moj lipi anđele" i druge... na trajektu je nastao show.

Jednu snimku je na Facebook profilu HRT-a podijelila njihova splitska reporterka Ivana Šilović, a drugu fb stranica Oliver Dragojević Fan Grupa.


Nema tko se nije uključio u dojmljivi moment posvete, emotivne bujice koja se razlila sa svakim taktom pjesme, i profesionalni glazbenici i prijatelji i ekipa za susjednim stolovima i klupama, i konobari u prolazu, cijela paluba.


Baš kao prošle godine kad ga je Split pjesmom ispraćao za njegovu Vela Luku, tako ga i danas opet vraća i Splitu i svima, koji ga iz svoga srca neće nikada pustiti.

#OLIVER DRAGOJEVIć#GODIšNJICA OLIVEROVE SMRTI#NA TRAJEKTU PJEVAJU ZA OLIVERA