StoryEditorOCM
Društvena mrežaKRIVE INFORMACIJE

Pogledajte kako su srpski bajkeri dočekani u Trogiru: ‘Iz kafića je izašao čovjek i došao do nas, evo što je uslijedilo‘

Piše M.K.P.
31. srpnja 2024. - 08:00

U svijetu motociklista zajedništvo i solidarnost najčešće prelaze granice država, naroda, politika. Jedna takva priča, koja je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, dolazi iz Trogira.

Tik Tok korisnik Dušan Nikolić je, naime, podijelio video na svom profilu, koji je ubrzo postao viralan, prikupivši na tisuće lajkova i pozitivnih komentara podrške. 

image

Bajker koji je oduševljen hrvatskim gostoprimstvom u Trogiru

Screenshot/

"Po dolasku u Trogir, doživjeli smo jednu ugodnu situaciju. Stali smo ispred jednog kafića i tražili mjesto za parkirati motor. A onda je iz kafića izašao čovjek, prešao ulicu, došao nas pozdraviti, pomogao nam naći mjesto, objasnio da nije potrebno platiti i oduševio se kada je čuo da dolazimo iz Srbije, iz Vranja.

Pokazao je ruku i rekao: Evo, ježim se, drago mi je kad vidim da vi iz Srbije dolazite ovdje..." - priča Dušan, koji je zatim naglasio kako se u medijima serviraju krive informacije da Srbi nisu poželjni u Hrvatskoj, kako su oni doživjeli ugodnu situaciju i potpuno sigurno i bezbrižno šeću Trogirom.

Ova nas priča podsjeća na moć gostoprimstva i zajedništva, u vremenima kad su podjele često naglašene. Pravi primjer kako bi trebali tretirati jedni druge. Pogledajte video i neke od komentara. 

image

Komentari

Screenshot/
image
Screenshot/
image
Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 06:11