StoryEditorOCM
Društvena mrežaSUTRA JE POLUFINALE

Pogledajte kako su se ljudi u centru Torina naguravali da čuju Miju Dimšić kako predivno pjeva Adele!; Oduševljena je: Ne želim da ovo ikad završi...

Piše Mozaik SD
9. svibnja 2022. - 09:39
Mia Dimšić na sinoćnjoj ceremoniji svečanog otvorenja Eurovision Song contesta u dvorani Palalpitour u TorinuMarco Bertorello/AFP

Stanovnici Torina ovih dana zacijelo uživaju. Možda jest veća gužva u gradu, ali je zacijelo i puno pjesme. To kako je Mia Dimšić pod arkadama torinskog trga izvadila gitaru iz kovčega i zapjevala nesumnjivo nije jedini slučaj. Ako jest, onda dupli bravo.

Jer, predstavnici svih zemalja sudionica Eurosonga nedvojbeno koriste svaku priliku da dodatno skrenu pozornost na sebe i svoju zemlju.

Mia Dimšić u tome je definitivno uspjela, sudeći po zanimanju koje je izazvala na Piazzi San Carlo. Videozapis je objavila na Instagramu uz komentar:

"Hvala @marius.bear što ste me pozvali da pjevamo zajedno! Ne želim da ovo ikad završi...".

Marius Bear je inače predstavnik Švicarske i replicirao je na njezinu objavu:

- Hvala što si se pridružila, bilo je zabavno!

Naša Mia Dimšić, ako je suditi prema prognozama na kladionicama, nema previše šanse za pobjedu. Kladionice najviše šanse za pobjedu daju Ukrajini i njihovim predstavnicima "Kalush Orkestru", no muzikalna Osječanka se uopće ne želi zamarati tim aspektom.

Mia Dimšić je vrlo optimistična uoči polufinala na Eurosongu, uvjerena je da je intuicija ne vara: Za kladionice ne želim ni čuti, tražila sam da mi ništa ne govore!

- Jako sam distancirana od svega toga. Prvo zato što je u početku bilo toliko toga za obaviti, pa se, bez pretjerivanja, nisam stizala time i baviti...

A poslije..., tražila sam od svih da mi ništa ne govore, tako da ne znam koja sam trenutno na kladionici, znam da ih ima više, pa je to onda i jako konfuzno. Takve stvari ne bi trebale biti putokaz.

Naravno, lijepo je čuti kad si narastao, nije lijepo čuti kad padneš i upravo zbog toga pokušavam to i ne znati jer mi to samo oduzima energiju koja mi je prijeko potrebna za druge stvari.

Mislim da se ne treba previše radovati ni kada porasteš na kladionici, niti potonuti ako padneš, jer ni jedno ni drugo ne mora imati veze sa stvarnom situacijom. Ono što će u konačnici presuditi jest taj dan, emocija u tom trenutku, taj fokus, ta energija... - rekla je novinarki Slobodne u razgovoru.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 08:06