StoryEditor
Društvena mrežaPoljupci i zagrljaji

Početkom prošle godine brujalo se o njenoj vezi s oženjenim muškarcem, a i novogodišnju je večer provela u zanimljivom društvu: pjevačicu iz prikrajka na dočeku snimali obožavatelji

Piše L. L.
2. siječnja 2020. - 22:32

Početkom 2019. godine svjetski mediji brujali su o potencijalnoj vezi Lady Gage i Bradleyja Coopera. On je bio u braku s jednom od najzanosnijih žena na svijetu, Irinom Shayk, ona zaručena za agenta Christiana Carina. Snimili su zajedno film "Zvijezda je rođena", a kemija između njih dvoje bila je prejaka.

Društvene mreže izvlačile su svaki pogled koji bi Cooper i Gaga u javnosti uputili jedno drugome. Nakon nastupa na Oscarima, složila se većina svijeta u zaključku - pa oni su zaljubljeni.

Danas, godinu dana nakon ove "romanse", gotovo da se ni ne sjećamo što je na kraju bilo. Cooper se razveo od supruge, Gaga je u jeku medijskih napisa prekinula zaruke. A opet, između njih, kako i sami potvrđuju, nikad nije bilo - baš ništa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAGABIBLE (Fanpage) (@gagabible) on

Bradley Cooper single je i brižan otac djevojčici koju ima s ruskom manekenkom. Gaga je nakon veze s Carinom, duge dvije godine, uzela nekoliko mjeseci da se posveti sebi i svom radu. No, novu je godinu dočekala u društvu nepoznatog muškarca.

Na dočeku u Las Vegasu pjevačica ruke nije skidala s dotičnog, a obasipala ga je i poljupcima- Odjevena u svjetlucavu haljinu do poda, Gaga je privlačila pažnju u zanimljivom društvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAGABIBLE (Fanpage) (@gagabible) on

Par je napustio party držeći se za ruke, no pjevačica se još nije oglasila - je li pitanju potencijalna veza ili neobavezno druženje, zanima njene pratitelje. No čini se da će trebati sačekati još koji dan.

#LADY GAGA

Izdvojeno