StoryEditor

Pjevačica pozirala u izazovnom donjem rublju, a bivši dečko koji ju je brutalno pretukao ostavlja komentare i poručuje kako ju i dalje želi

Piše I. P.
21. rujna 2019. - 16:21

Pjevačica Rihanna na svom Instagram profilu često golica mušku maštu izazovnim fotografijama. Na posljednjoj reklamira svoju liniju donjeg rublja, ali u prvom planu je njena stražnjica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

be the first to have this and more pieces from the @savagexfenty show now on SAVAGEX.com

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Tisuće muškaraca ostavljaju različite komentare, a među njima je osobito aktivan posljednjih dana njezin bivši dečko, Chris Brown.

Iako je par prekinuo prije devet godina, 29- godišnji pjevač očito i dalje misli na Rihannu pa je napisao :

“Volio bih biti ta lampa”, čime je poručio kako bi se volio naći kraj nje u krevetu.

Iako mu Rihana ništa nije odgovorila, a njeni fanovi su ga brutalno napali pišući da ju ostavi na miru, Chris je napisao i drugi komentar, ovaj put samo emoticon.

Inače, pjevač je proglašen krivim i služio je uvjetnu kaznu zbog nasilnog ponašanja prema Rihanni. Njihova veza od početka je bila turbulentna, s epizodama fizičkog i verbalnog zlostavljanja. No sve je kulminiralo 2009. godine, kada ju je Chris pretukao, navodno nakon jednog od njenih čestih ispada ljubomore. Slike pretučene pjevačice obišle svijet. I nakon svega toga, nekoliko puta su se mirili i prekidali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihssan4ever (@rihssan4ever) on

 

Pjevačica je posljednjih godina u vezi s arapskim milijarderom Hassanom Jameelom, pripadnikom četvrte najbogatije obitelji u Saudijskoj Arabiji, koji je ranije hodao s Naomi Campbell.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 07:51