StoryEditor
Društvena mrežaples pod nebom

Party na otočiću ljubavi: Mr. C zatvara ljetnu sezonu na Barbarincu

Piše PSD.
19. kolovoza 2014. - 14:47
Kako se ljeto bliži svome kraju tako se približava i finale programa glazbenih događanja pod nazivom  Island Of Love, koji je ovo ljeto kroz dosadašnjih šest partyja na otočiću Barbarinac u kaštelanskom zaljevu organizirala splitska udruga Underground Control.

Pitoreskni šumski podij Barbarinca ovo je ljeto ugostio nekolicinu poznatih svjetskih umjetnika, od kojih su neki poput Metodi Hristova te Marcina Czubale premijerno predstavljeni hrvatskoj publici.

Uz svjetski priznata DJ imena, na Barbarincu su svoju viziju plesne glazbe predstavili i mnogi hrvatski glazbenici;  između ostalog i sudionici Inkubator DJ natjecanja kojima je ovo bila prva prilika da svoje umijeće predstave široj publici.

Na Barbarincu je održan i slavljenički party povodom 20 godina karijere legendarnog splitskog DJ Lushija na kojem su se okupile apsolutno sve generacije splitske party obitelji kako bi na dosadašnjem radu čestitale ovom glazbenom velikanu.

Zadnje gostovanje zakazano je ovog petka (22.08.) kada na Barbarinac stupa engleski DJ superstar, bivši frontnman banda „The Shamen“ – MR.C. Richard West a.k.a. Mr.C zasluženo se smatra jednim od pokretača acid house revolucije kao i jednim od prvih underground DJ-eva koji su London učinili prijestolnicom house glazbe.

Osim jedinstvenog stila DJ-inga bavi se i produkcijom glazbe koju izdaje na etiketama kao što su „Poker Flat“, „Get Physical“, „Crosstown Rebels“, ali i vlastiti „Superfreq“.

Organizatori za ovaj petak najavljuju diskretan light show, moćan soundsystem i pristupačne cijene osvježenja na šanku te pozivaju sve da osjete čaroliju plesanja pod vedrim nebom na otočiću Barbarinac.

psd, foto: pr

#BARBARINAC

Izdvojeno

06. srpanj 2020 04:12