StoryEditor
Društvena mrežaPogledajte snimku

Ovakvog gosta sigurno niste vidjeli na hercegovačkom piru: snimka iz jedne sale u Čapljini kruži društvenim mrežama, mladenka je doživjela popriličan šok

7. prosinca 2019. - 19:10

Ako ste te sreće da vas je životni put nekad doveo u hercegovačke svatove, vjerojatno ste se nagledali neobičnih situacija. Što opet nije ni čudno; kad se na jednome mjestu okupi šest stotina ljudi, element iznenađenja na toj fešti skoro pa je zajamčen.

Govorimo pritom o onim pravim, originalnim hercegovačkim pirevima. Na kojima se ne štedi, za koje se iznajmi i limuzina i Mercedes, mlada stiže možda čak i u kočiji, pjeva neka poznata klapa, lete novčanice, plače se i smije, grli i pleše do jutra. 

Nije čudno ni kad mladoženja dođe dragoj u šleperu, nije isključeno da kuma potjera bend i uzme mikrofon u svoje ruke. Ipak, ovako nešto vjerojatno niste vidjeli.

Prvi put je na hercegovačkom piru zvijezda večeri bio - dinosaur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jabuka.tv (@jabukatv) on

U Čapljini, točnije mjestu Gabela Polje, snimljen je video koji zadnjih dana oduševljava pratitelje na društvenim mrežama. Kako javlja Jabuka.tv, riječ je o iznenađenju koje je mladenki priredila njena sestra koja se pojavila odjevena u kostim dinosaura, zbog čega je ova umalo doživjela šok na podiju.

No ako je suditi prema snimci, čini se da je atmosferu itekako zagrijala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

15. rujan 2020 07:22