StoryEditor
Društvena mreža'Na visini zadatka'

Ovako su poznati Hrvati proslavili Božić: splitskoj glumici bio je prvi u troje, njena kolegica ne boji se 'kila viška', a jedan borić uvjerljivi je pobjednik u konkurenciji

26. prosinca 2019. - 14:45

Dilemu "umjetni ili pravi bor" poznati su Hrvati davno riješili, a davno su i okitili svoje jelke. Neki su pustili pratitelje i ranije da zavire u njihove okićene domove, no mnogi su čekali Božić kako bi to učinili, ujedno i poslali čestitku najdražima.

Svoj borić predstavila je radijska voditeljica Ivana Mišerić, a isti je odmah naišao na ovacije. "Na visini zadatka" i "influencer među borovima", komentirali su pratitelji drvce najpoznatijeg radijskog glasa u Hrvatskoj. Ivana je Božić slavila s dugogdoišnjim dečkom, poduzetnikom Sandrom Murom i svojom samojedicom Fridom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

"Sretan Božić! Sve najbolje! Ljubav, mir, zdravlje i veselje", poželila je Ivana svima.

Ella Dvornik, koja je među prvima kitila, ovog se Božića prisjetila blaženog stanja prije dvije godine, dok je čekala svoju kćerkicu Balie Dee. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

"Ne mogu vam riječima opisati kako je biti velik kao da si 9 mjeseci trudan u 6. mjesecu trudnoće", požalila se Ella i poželila svima sve najljepše.

Njena kolegica influencerica Andrea Andrassy požalila se pak da njen borić nije toliko fotogeničan...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Andrassy (@andreaandrassy) on

Glumac Slavko Sobin darove je pod borom otvarao u društvu svojih ljubimaca, a isto je učinila Lana Klingor koja je s obitelji kreirala pravu božićnu čestitku u fotografiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"Mi smo spremni za obitelj, prijatelje, veselje, prepune stolove i kilogram, dva viška! Sretni i blagoslovljeni blagdani", napisala je glumica Ecija Ojdanić i objavila čitavu seriju fotografija s proslave Božića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Nataša Janjić imala je nešto privatniju zabavu, a prvi Božić u troje dočekala je sa suprugom Nenadom i sinčićem Tonijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Nakon oporavka od srčanog udara, Zoran Šprajc javio se nekoliko dana prije Božića.

"Djedica je zajedno sa svojim vilenjacima ove godine malo ranije okitio bor, shvatio je da mu život treba biti okićen i nakićen što duže i što više", poručio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. prosinac 2020 00:30