StoryEditorOCM

Ova 24-godišnjakinja se udala i želi djecu s čovjekom starijim od njezinog djeda: Sviđa mi se točno onakav kakav je‘

Piše MOZAIK SD
6. veljače 2023. - 14:13

Miracle Pogue i njezin suprug Charles iz Misisipija upoznali su se u praonici veša, zaljubili i vjenčali - a sada planiraju i djecu - unatoč dobnoj razlici visoku 61 godinu. 

@mnigeria98

Hey Everyone!! We’ve made it to the LONDON NEWS?????? I’m so happy bc if it wasn’t for my TikTok fam, I wouldn’t have this exposure ???? thanks so much and stay tuned. Got some great Valentines content coming very soon! Love love loveeee y’all. https://www.tyla.com/sex-and-relationships/married-couple-big-age-gap-start-a-family-172818-20230202 https://www.mirror.co.uk/news/us-news/married-couple-61-year-age-29112313 https://www.dailystar.co.uk/real-life/i-want-baby-husband-61-29113282

♬ Her Way (Sped Up) - PARTYNEXTDOOR

Kontrovezni par se upoznao 2019. godine. Miracle je tada imala 20 godina, a Charles koji je stariji čak i od njezinog djeda, 81 godinu.

Umirovljeni agent za nekretnine i medicinska sestra sada žele otići na umjetnu oplodnju kako bi Charles iza sebe ostavio nasljednika. Miracleini roditelji, kaže, podržavaju njihovu vezu - iako je oca trebala malo duže uvjeravati da je to dobra ideja. Ona tvrdi da je u pitanju bila ljubav na prvi pogled.

- Jednog je dana je samo ušetao u praonicu, bacio komad papira i rekao "zapiši svoj broj", kao pravi igrač. Bio je moj vitez u sjajnom oklopu, govori Miracle koju ne smeta razlika u godinama koju ona i suprug imaju. 

- Znala sam da je stariji, ali nisam točno znala koliko ima godina. Kada sam saznala, već je bilo kasno, prošlo je nekoliko mjeseci i već sam gajila osjećaje prema njemu - otkriva djevojka i dodaje: 

- Nije me briga ima li 100 ili 55 godina, sviđa mi se takav kakav je. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 jer izgleda tako dobro. Uvijek je budan i aktivan. Moj djed je rekao da je sretan ako sam ja sretna i ako je to ono što želim, dok je moj tata bio protiv - ističe.

@mnigeria98 This is for the folks that like to hear him say “OH LORD” ?? && yes he’s sick of me and my phone but he loves it at the same time ?? My man loves when I show him off believe it or not? #couplestiktok #tiktokcouples #couplesgoals #bae #husband #oldermanyoungerwoman #husbae #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #fypシ  #baecation #baecation2023 #ARUBA #arubaariba #yacht #yachtlife #loveislove #loveis #myman #tiktokviral #viralcouples #viral #fypage #ohlord #funnytiktok #laughalittle ♬ original sound - M?✨

Iako nikada zapravo nije prihvatio njezinu vezu sa starijim muškarcem, Miracle je otkrila da bi je, da se nije pojavio na njezinom vjenčanju, njezin otac zauvijek izgubio.

- Rekla sam mu da mi treba njegova podrška i da me otprati do oltara. Jednom kada je upoznao Charlesa i razgovarao s njim, zavolio ga je, tvrdi Miracle.

@mnigeria98 He Always Know What To Say lol. Imma Call This Look, Diane ? Lol, They Say Blondes Have More Fun Anyway??? #fyp #viral #oldermanyoungerwoman #confidence #marriage #Newhair #foryoupage #revampedwig ♬ original sound - M?✨

Ni njezin suprug nema problema s dobnom razlikom koja ih dijeli. Štoviše, ne zamara se ni komentarima koje ljudi ostavljaju na njihovim društvenim mrežama i kaže da jedva čeka da zasnuju obitelj. 

- Jednom smo išli na Floridu na odmor. Iznajmljivali smo auto i gospođa je rekla "O, je li ovo tvoj tata?" i rekla sam joj "da, ovo je moj tata, hej tata, tata..." Ja sam šašava osoba pa se ne ljutim. U javnosti me nije briga, ne mislim o tome kao o čudnom, samo živim svoj život. Pojedinci na internetu žele da se osjećam čudno. Dobivam negativnu reakciju od onih koji me ne poznaju i ne vole, oni to nazivaju onako kakvim oni to vide - ispričala je.

Otkrila je i da mnogi misle da iskorištava Charlesa.

- Naravno, spominju financije, ali ja sam medicinska sestra. Krenula sam u medicinsku školu kad sam ga upoznala. Bit ću dobro s njim ili bez njega po pitanju novca. Moj izbor je da budem s njim i osjećam se dobro, zaključuje 24-godišnjakinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 07:31