StoryEditorOCM

Otputovala u Brazil na podizanje stražnjice - pa je liječnik odbio operirati: ‘Vratila sam se bez novca i trudna‘

Piše MOZAIK SD
1. svibnja 2023. - 12:31

TikToketrica Annie Paula podijelila je video na kojem je ispričala sve o blamaži koju je doživjela kad su joj doktori odbili napraviti zahvat podizanja stražnjice u Brazilu.

- Rezervirala sam termin za operaciju, odletjela sam u Brazil da obavim sve svoje zdravstvene pretrage, srce, krv, sve. Nalazi krvi bili su dobri, a zatim sam otišla kod kardiologa da vidi je li sve u redu. On je gledao u moje krvne nalaze koje ja nisam ni pogledala jer nisam mislila da ima ikakve potrebe. Proverio mi je srce i rekao: ‘Sve je u redu, samo gledam druge stvari’, započela je Annie priču.

@1anniepaula Lol like I felt so embarrassed and shocked #storytime #chitchatwithme #bbl ♬ original sound - Ann’s

Tada je doktor pitao je li pogledala svoju krvnu sliku. Djevojka je rekla da nije, jer je svjesna svoga zdravlja - a on joj je rekao da joj ne može odobriti operaciju. Djevojka se prepala i pomislila da je teško bolesna, a doktor joj je tad objasnio da je - trudna. 

- Mama je sjedila pored mene, a ja sam rekla da sam mislila da sam dobro jer sam uzela tabletu za dan poslje. Osjećala sam se tako posramljeno i šokirano, priznaje TikTokerica. Šokantna priča izazvala je lavinu komentara na video. 

"Došla sam kući bez novca i trudna", napisala je Annie kao odgovor na jedan od komentara. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 19:51