StoryEditorOCM

Osvježenje na splitskoj gastro sceni: otkrijte zašto se u konobi ma:Toni traži mjesto više

Piše PSD.
24. ožujka 2015. - 21:11
U bespoštednoj konkurenciji na gastronomskoj sceni neki se kuhari ipak izdvoje svojim kreativnim uradcima. Jedan od takvih je chef Toni Arnerić koji je u jednom od najljepših splitskih gastronomskih interijera, na splitskim Bačvicama, u prostoru u kojem djeluje i enoteka "Terra", otvorio konobu "ma:Toni".

S restoranom je potom realizirao i svoju veliku želju, osmislio je jelovnik u kojem je tradicionalna dalmatinska jela prezentirao u pomalo neobičnom, inovativnom izdanju.

Kada se uz to pojavi i za Split jedna posve nova gastronomska ponuda, pa se to poveže i s iskorakom u načinu serviranja, sve se zaogrne plaštem dobre glazbe, bossa novom, jazzom i funkom, dobije se mjesto koje je već steklo svoju vjernu publiku.

- Oduševio nas je prostor, lokacija, jednostavno se otvorila...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. studeni 2024 18:46