U bespoštednoj konkurenciji na gastronomskoj sceni neki se kuhari ipak izdvoje svojim kreativnim uradcima. Jedan od takvih je chef Toni Arnerić koji je u jednom od najljepših splitskih gastronomskih interijera, na splitskim Bačvicama, u prostoru u kojem djeluje i enoteka "Terra", otvorio konobu "ma:Toni".
S restoranom je potom realizirao i svoju veliku želju, osmislio je jelovnik u kojem je tradicionalna dalmatinska jela prezentirao u pomalo neobičnom, inovativnom izdanju.
Kada se uz to pojavi i za Split jedna posve nova gastronomska ponuda, pa se to poveže i s iskorakom u načinu serviranja, sve se zaogrne plaštem dobre glazbe, bossa novom, jazzom i funkom, dobije se mjesto koje je već steklo svoju vjernu publiku.
- Oduševio nas je prostor, lokacija, jednostavno se otvorila...
S restoranom je potom realizirao i svoju veliku želju, osmislio je jelovnik u kojem je tradicionalna dalmatinska jela prezentirao u pomalo neobičnom, inovativnom izdanju.
Kada se uz to pojavi i za Split jedna posve nova gastronomska ponuda, pa se to poveže i s iskorakom u načinu serviranja, sve se zaogrne plaštem dobre glazbe, bossa novom, jazzom i funkom, dobije se mjesto koje je već steklo svoju vjernu publiku.
- Oduševio nas je prostor, lokacija, jednostavno se otvorila...